Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Stort busselskab køber lokalt selskab

Tirsdag 21. september 2021 kl: 10:16
Share  


Af: Redaktionen

Stort busselskab køber lokalt selskab
Vikingbus udvider med opkøbet af Bedre Bus Service ApS med 60 medarbejdere og 55 minibusser.

Vikingbus, der opstod sidste sommer, da fire busvognmænd fra forskellige steder i landet fusionerede og fik kapitalfonden Polaris som medejer, har med virkning fra 1. oktober købt Bedre Bus Service ApS, der opererer i hovedstaden. Bedre Bus Service har 60 medarbejdere og 55 minibusser. Det seneste opkøb kommer knap to måneder efter, at Vikingbus købte busaktiviteterne fra Vester Skerninge Bilerne på Fyn

Med købet af  Bedre Bus Service ApS, der i juli sidste år kørte frem med den første elektriske handicapbus, udvider Vikingbus sine aktiviteter i Storkøbenhavn. Baggrunden for opkøbet er Bedre Bus Service ApS' stærke position i hovedstadsområdet, et stort synergipotentiale samt dygtige medarbejdere og ejere, der deler målsætningen om at udvikle et stærkt landsdækkende busselskab med lokal forankring. Fra 1. oktober vil Vikingbus integrere Bedre Bus Service ApS' 60 medarbejdere og 55 minibusser i virksomheden, hvorefter selskabet vil råde over en flåde på knap 350 minibusser.


- Med opkøbet bliver vi en endnu bedre og stærkere partner for både offentlige og private kunder. Vi styrker vores solide, lokale forankring og kan tilbyde markedet en bredere og mere fleksibel busflåde. Især glæder vi os til at integrere og udvikle forretningen sammen med de nuværende medarbejdere og tidligere ejere, som nu bliver en vigtig del af Vikingbus, siger Mogens Pedersen, der er administrerende direktør i Vikingbus.


Den styrkede position på markedet er et vigtigt skridt i Vikingbus’ vækststrategi, som er baseret på både organisk vækst og værdiskabende opkøbsmuligheder. Vikingbus’ målsætning er, at den kommende tid giver mulighed for flere strategiske opkøb for at udbygge positionen som et landsdækkende busselskab med stærk lokal forankring og mennesket i fokus.
 

Et stærkt match med lokal forankring
Bedre Bus Service (BBS) blev stiftet i 2015 og er på trods af selskabets unge alder en veldrevet forretning og respekteret del af branchen. Samtlige medarbejdere og de nuværende ejere, Dan Busch Olsen, Thomas Gert Hauerslev og Rune Olesen bliver i virksomheden.


- Vi har haft en meget professionel proces med Vikingbus, som deler vores værdier om høj kvalitet, punktlighed og mennesket i fokus. Vi er overbeviste om, at vi er et stærkt match, som vil give både nuværende og fremtidige kunder en række nye fordele. Vi er meget trygge ved overgangen for os og vores dygtige medarbejdere, som også i fremtiden vil være det absolut vigtigste aktiv, siger Rune Olesen, der er direktør i Bedre Bus Service ApS.
 

De samme medarbejdere i busser i ny indpakning
Samtlige 60 medarbejdere i Bedre Bus Service fortsætter i Vikingbus, og det vil derfor være samme stemme i røret og samme chauffører i busserne, som kunderne møder i fremtiden. Den moderne og velholdte buspark vil i den kommende tid skifte udseende, når de 55 minibusser iklædes Vikingbus´s karakteristiske blå, hvide og røde farver.
 

Med overtagelsen af Bedre Bus Service udvider Vikingbus sin geografiske dækning og lokale forankring, som udover den nyerhvervede base og eget værksted i Ishøj er repræsenteret med afdelinger i København, Køge, Lynge, Slagelse, Kalundborg, Vordingborg, Vester Skerninge, Vejle, Fredericia, Kolding, Brørup, Esbjerg, Skjern og Aarhus.
 


Interesserede kan læse mere om Vikingbus her

Ny stor busoperatør køber fynske busaktiviteter

Fire busvognmænd og kapitalfond lancerer nyt og landsdækkende busselskabKlik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Fransk bil til varer- og personer får brint-elektrisk drivline
- Landets togstationer skal være for alle
- Trepartsaftale om voksen- og efteruddannelse bliver forlænget et år
- Fredag 15. oktober 2021 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Norsk flyselskab fjerne krav om mundbind i Skandinavien
- Vaks buspassager fulgte efter hærværksmand
- 10.000 iværksætterselskaber er i fare for tvangslukning
- Busrute mellem Aarhus og Randers får flere lynbus-afgange og mere køretid
- Skolebusser i Midtjylland skal køre på biodiesel
- Opdatering af billet-app skal gøre det enklere at rejse - for alle
- Danske rejseregler bliver normaliseret og forenklet
- Hos Vejdirektoratet er vinteren begyndt

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst