Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Padborg-virksomhed vandt pris for effektivitet

Tirsdag 25. april 2023 kl: 09:28
Af: Redaktionen

Torsdag i sidste uge kårede tre dommere firmaet H.P. Therkelsen A/S i Padborg som vinderen af årets EFFIE-pris. Prisen blev overrakt af Danske Speditører's administrerende direktør, Martin Aabak, under transportmessen i Herning

Ved prisuddelingen, der fandt sted på den centrale Grønne Scene i Messecenter Herning læste Martin Aabak dommernes motivering op:


"Dette års modtager af EFFIE-prisen har mere end 100 års spedition og transport bag sig. Ved konsekvent at anvende effektive logistikkoncepter til temperaturkontrolleret transport og opbevaring af fødevarer får kunden en reel merværdi. Omkostningerne er lavere, leverancerne er lettere at planlægge, og hvis det er nødvendigt, når de hurtigere frem til deres bestemmelsessted takket være tidsbestemte, planlagte transporter. En anden stor fordel for miljøet: CO2-emissionerne reduceres betydeligt.

Med et effektivt stykgodsnetværk transporteres fødevareforsendelser inden for Europa med høj frekvens, hastighed og kvalitet.

Regelmæssige, planlagte transporter med faste transittider suppleres med brugen af effektiv transportteknologi ligesom udbygningen af digitale processer bidrager til bedre planlægning og en reduktion af forbruget af ressourcer som f.eks. papir. Det betyder også at en aktiv klimabeskyttelse en væsentlig del af netværksfilosofien i European Food Network.

At sidegevinsten er at de mange fødevareeksportører der sælger partier der er mindre end et halvt eller helt læs, også får adgang til europæiske marked via European Food Network er ikke en del af EFFIE-begrundelsen, men det gør det bestemt ikke mindre smukt.

Derfor et stort tillykke til HPT med EFFIE-prisen 2023".Ud over H.P. Therkelsen var Dachser og Intercargo Scandinavia nomineret til EFFIE-prisen 2023.


Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Logistikcenter i Jönköping er taget i brug
- Ejendomsinvestor køber grund i Malmö til last-mile distributionslager
- Tysk logistikkoncern skal distribuere reservedele til tyske lastbiler og busser - i Australien og New Zealand
- Nybyggeri har øget antallet af ledige lagerarealer
- Ville du lade dig overvåge på arbejdet?
- Ringsted får nyt pakkedistributionscenter
- Tysk terminaltraktor er kørt ud på et nyt niveau af præcision og komfort
- Transport- og logistikuddannede får hurtigt arbejde
- Logistik-koncern åbner fremtidens terminal, der er fyldt med scannere
- Glædelig jul
- Nyt logistikcenter for dansk modekoncern bliver et af de mest effektive og automatiserede
- Nybyggeri skaber ledige lager- og logistik-lokaler i ældre bygninger

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst