Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Tysk transport- og logistikvirksomhed udvider med nyt salgskontor i Norge

Torsdag 13. januar 2022 kl: 10:15
Share  


Af: Redaktionen

Dachser Norway, der er et datterselskab i den tyske transport- og logistikkoncern, Dachser, har etableret et nyt salgskontor i Kristiansand, der har færgeforbindelser til Hirtshals. Målet er at vinde nye markedsandele i den sydlige og vestlige del af Norge og styrke sit netværk i både Norden og Europa

Hidtil har Dachser Norway haft én filial, der ligger ved Vinterbro i udkanten af Oslo. Men med et nyt lokalt salgskontor i Kristiansand er den tyske koncern klar til at betjene flere kunder. 


- Vi er glade for at kunne tilbyde vores tjenester til en større del af Norge og betjene endnu flere kunder. Det er noget, vi har glædet os til, siger Armend Krasniqi, der er General Manager Europan Logistics i Vinterbro. 


Med det nye salgskontor vil Dachser Norway kunne give flere kunder lettere adgang til Europa ved at tilbyde sine kundetilpassede import- og eksporttjenester til Kristiansand, Stavanger og Haugesund. 
Kristiansand-området er et vigtigt knudepunkt for logistik i Norge, og det er eksempelvis her vejene E18 og E39 starter og slutter i Norge. Havnen i Kristiansand er Norges vigtigste sydlige transportknudepunkt, og logistikudbyderen vil nu kunne forkorte leveringstiderne til Europa betydeligt for sine kunder i Kristiansand, Stavanger og Haugesund. 


- Vi anser Kristiansand for at være et vigtigt logistikknudepunkt med gode færgeforbindelser til resten af Europa, og det nye kontor i det sydlige Norge vil forkorte leveringstiderne med op til en dag ved såvel import som eksport, påpeger Armend Krasniqi. 


Flere kontorlokaler i Vinterbro 
Dachser har formået at opretholde sin kvalitet og gode produktivitet på trods af, at corona-pandemien har givet betydelige udfordringer. Ved at fastholde en stabil kurs mod målet om at styrke sin position på det norske marked har organisationen haft en positiv udvikling i de seneste år. 


- Vi har fortsat fokus på videreudvikling og på at styrke det unikke stykgodsnetværk, vi har i resten af Europa. Vi kan se, at der for tiden er efterspørgsel efter de tjenester, vi tilbyder, i flere norske byer, så det er et naturligt tidspunkt for os at udvide til Kristiansand-området. Vi stiller store krav til, hvordan det gøres, og vi gennemfører udvidelsen i overensstemmelse med, hvad vi har kapacitet til at levere. På den måde er vi altid sikre på, at vi opretholder vores kvalitet, siger Armend Krasniqi. 


For at sikre kvaliteten, mens virksomheden vokser, har Dachser Norway også valgt at udvide sine eksisterende kontorlokaler ved Vinterbro med over 200 kvadratmeter, da det fremadrettet vil være vigtigt at have plads til flere supportfunktioner, der kan hjælpe Kristiansand-kontoret som fælles servicecenter. 
Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- EU-Parlamentet opfordrer til en klar ansvarsfordeling
- Madleverandør er uenig med kommunal beslutning
- Genbrugsvirksomhed har overført en anhænger til Fyn
- Transportvirksomhed i Vendsyssel valgte tre-akslet bogietrækker
- Kød skal køres i køletrailere med elektriske køleanlæg
- Københavns Kommune skal ophæve kontrakten med madleverandør
- - Vi må have en realistisk målsætning for den grønne omstilling
- Bulgarsk mand idømt fængsel og udvisning for omfattende hæleri af cykler
- Hollandsk statsborger fik syv års fængsel
- Forslag om ændring af godskørselsloven deles i to
- Virksomhed med speciale i transport med tankvogne tager to tre-akslede trækkere i brug
- Gods mellem Grønland og Danmark skal gå via havnen i Aarhus

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst