Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Tysk transport- og logistikvirksomhed udvider med nyt salgskontor i Norge

Torsdag 13. januar 2022 kl: 10:15
Share  


Af: Redaktionen

Dachser Norway, der er et datterselskab i den tyske transport- og logistikkoncern, Dachser, har etableret et nyt salgskontor i Kristiansand, der har færgeforbindelser til Hirtshals. Målet er at vinde nye markedsandele i den sydlige og vestlige del af Norge og styrke sit netværk i både Norden og Europa

Hidtil har Dachser Norway haft én filial, der ligger ved Vinterbro i udkanten af Oslo. Men med et nyt lokalt salgskontor i Kristiansand er den tyske koncern klar til at betjene flere kunder. 


- Vi er glade for at kunne tilbyde vores tjenester til en større del af Norge og betjene endnu flere kunder. Det er noget, vi har glædet os til, siger Armend Krasniqi, der er General Manager Europan Logistics i Vinterbro. 


Med det nye salgskontor vil Dachser Norway kunne give flere kunder lettere adgang til Europa ved at tilbyde sine kundetilpassede import- og eksporttjenester til Kristiansand, Stavanger og Haugesund. 
Kristiansand-området er et vigtigt knudepunkt for logistik i Norge, og det er eksempelvis her vejene E18 og E39 starter og slutter i Norge. Havnen i Kristiansand er Norges vigtigste sydlige transportknudepunkt, og logistikudbyderen vil nu kunne forkorte leveringstiderne til Europa betydeligt for sine kunder i Kristiansand, Stavanger og Haugesund. 


- Vi anser Kristiansand for at være et vigtigt logistikknudepunkt med gode færgeforbindelser til resten af Europa, og det nye kontor i det sydlige Norge vil forkorte leveringstiderne med op til en dag ved såvel import som eksport, påpeger Armend Krasniqi. 


Flere kontorlokaler i Vinterbro 
Dachser har formået at opretholde sin kvalitet og gode produktivitet på trods af, at corona-pandemien har givet betydelige udfordringer. Ved at fastholde en stabil kurs mod målet om at styrke sin position på det norske marked har organisationen haft en positiv udvikling i de seneste år. 


- Vi har fortsat fokus på videreudvikling og på at styrke det unikke stykgodsnetværk, vi har i resten af Europa. Vi kan se, at der for tiden er efterspørgsel efter de tjenester, vi tilbyder, i flere norske byer, så det er et naturligt tidspunkt for os at udvide til Kristiansand-området. Vi stiller store krav til, hvordan det gøres, og vi gennemfører udvidelsen i overensstemmelse med, hvad vi har kapacitet til at levere. På den måde er vi altid sikre på, at vi opretholder vores kvalitet, siger Armend Krasniqi. 


For at sikre kvaliteten, mens virksomheden vokser, har Dachser Norway også valgt at udvide sine eksisterende kontorlokaler ved Vinterbro med over 200 kvadratmeter, da det fremadrettet vil være vigtigt at have plads til flere supportfunktioner, der kan hjælpe Kristiansand-kontoret som fælles servicecenter. 
Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Chauffør i bulgarsk lastbil gjorde sig uheldigt bemærket
- Første halvår viste fortsat fremgang for havnen i Aarhus
- Fynsk Vognmand har givet chauffør et nyt vogntog mellem hænderne
- Antallet af nyregistrerede el-lastbiler er mere end fordoblet
- Forskellen mellem første og andenpladsen blev 27
- Volvo Trucks ligger forrest efter syv måneder
- Franske varebiler skal kunne konverteres fra diesel og benzin til el
- Bilisterne har sat farten ned på motorvejene
- Link-trailer skal være en del af en distributionskæde
- Bestanden af 3,5 tons varebiler er vokset med 66 procent
- Bestanden af lette lastbiler svinder ind
- Amerikansk pakkedistributør vil købe udbyder af sundhedslogistik

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst