Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Logistikcenter sætter fokus på kerneydelser

Torsdag 13. august 2020 kl: 15:52
Af: Redaktionen

Logistikcenter sætter fokus på kerneydelser

Aarhus Logistics Center - ALC - har, som vi kunne fortælle her på transportnyhederne.dk i sidste uge, overdraget sine containeraktiviteter til APM Terminals. Overdragelsen betyder, at ALC fremadrettet vil fokusere på den eksisterende kerneforretning, hvor virksomheden har en solid position i Aarhus. ALC råder over en moderne maskinpark samt 50.000 kvadratmeter lagerfaciliteter, der omfatter lagerkapacitet godkendt til fødevarer

- Gennem de seneste år har vi set en god udvkling i vores kundeportefølje, ligesom vi har optimeret og udvidet vores vifte af serviceydelser. Vi vil de næste år fortsat have fokus på at udvikle vores kerneforretning til gavn for både eksisterende og nye kunder. Frasalget af containerterminalen giver os mulighed for at samle kræfterne omkring de aktiviteter, der har været grundstenen - og fortsat vil være grundstenen - i ALC’s forretning, siger Jan Dam Poulsen, der er administrerende direktør i ALC.


Indenfor stevedoring har ALC specialiseret sig i at håndtere et bredt udsnit af skibslaster og former for gods. Servicen omfatter konventionelle laster, bulklaster samt ro/ro - ligesom ALC de seneste år har opbygget stor erfaring inden for projektgods og heavy lift med blandt andet håndtering af et stort antal vindmøllekomponenter.


Indenfor lager og distribution håndterer ALC både store og små opgaver. Baseret på kundernes behov kan ALC tilbyde tilpassede lagerløsninger, pick & pack, emballering, cross docking og distribution. 


- Vi arbejder sammen med vores kunder om at effektivisere og optimere deres logistikflow. Det gør vi med respekt for sikkerhed og miljø, som er væsentlige elementer hos ALC. Vi prioriterer vores arbejdsmiljø, så vi kan fastholde den højeste sikkerhed og et sundt arbejdsmiljø for vores medarbejdere og samarbejdspartnere, siger Jan Dam Poulsen.
 

Om ALC - Aarhus Logistics Center
  • ALC blev grundlagt i 2010 ved sammenlægning af flere virksomheder på Aarhus Havn
  • I 2015 blev forretningen styrket og udvidet gennem opkøb af Cargo Service
  • ALC beskæftiger i dag omkring 60 faste medarbejdere
 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst