Klik venligst

Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Ny mand er rullet ind hos lastbilforhandler i Greve

Mandag 10. august 2020 kl: 13:29
Share  


Af: Redaktionen

MAN Truck & Bus har opdelt filialledelsen i Greve og Avedøre, så de to værksteder får hver deres ledelse. Dermed skærper MAN sit fokus på udvikling og på kunderne

For to år siden overtog MAN det tidligere Nyscan hoveddomicil på Avedøre Holme. Siden da er der blevet fokuseret på at udvikle forretningen og opbygge kompetencer, så den nye afdeling også kan levere de samme oplevelser for kunderne, som de kender fra andre MAN-afdelinger. Udviklingen er sket gennem en fælles filialledelse af MAN filialerne i Greve og Avedøre. Men nu får de to afdeliger hver sin ledelsePeter Poulsen er ny filialchef for Greve-afdelingen.


Til afdelingen i Avedøre er der blevet ansat salgskonsulenter for både truck, bus og varebiler samt mekanikere med MAN-kompetencer. Derved har MAN haft grundlaget for at skabe den kundekreds, der i dag er tilknyttet filialen i Avedøre. Og i forbindelse med opdelingen i to selvstændige afdelinger har MAN besluttet, at Claus Jensen, der i dag er filialchef for både Greve- og Avedøre-filialerne, flytter permanent til Avedøre, hvor han skal have fuld fokus på at fortsætte den positive udvikling af Avedøre-filialen, som MAN betegner som sit brohoved ind i København.
Claus Jensen er ny filialchef for Avedøre-afdelingen.Det betyder, at MAN pr. 1. august har ansat Peter Poulsen, som filialchef for Greve-afdelingen, der ligger i sammenhæng med MAN’s danske hovedkontor og er MAN Danmarks største værksted, hvor der blandt andet arbejdes i toholdsskift for at imødekomme efterspørgslen.


Peter Poulsen, der senest har fungeret som filialchef for Volvo Truck Center i Hillerød, har arbejdet med lastbiler og busser i over 30 år og har dermed et indgående og professionel t kendskab til moderne værkstedsdrift.


Med Claus Jensens 100 procent fokus på Avedøre og med Peter Poulsens ankomst i Greve vil MAN videreudvikle sin position i Storkøbenhavn.


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmænd og transportkøbere viser stigende interessere for gas
- Kemikalieudslip fra lastbil udløste trafikale udfordringer
- Portluskerne er en længere fortælling værd
- Himmerlandsk vognmand valgte fire-akslet Volvo
- Lavere lokale hastighedsgrænser i byerne er emnet på høring
- Vognmand i Vissenbjerg valgte vogn med gående gulv
- Container-transportør tager to med brænstofbesparelser
- Energiselskab får ny markedsdirektør
- Italiensk trækker runder 1.000.000 kilometer med flere chauffører
- Elektrisk lastbil udløser spørgsmål om CO2-udslip og bæredygtighed
- EU afsætter 150 millioner euro til transport af vigtige medicinske artikler
- Randersvirksomhed sætter nye slidbaner på for Michelin

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst