Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      
NORDEN:

Italienske vare- og lastbiler skal fremover markedsføres og distribueres af svensk koncern

Torsdag 30. marts 2023 kl: 11:27
Af: Redaktionen

Svenske Hedin Mobility Group AB, der blandt andet importerer og leverer en række forskelllige mærker på personbilsområdet i Sverige, har indgået en aftale med Iveco-koncernen om at overtage Iveco's distributions - og salgsvirksomhed i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Med aftalen, der først skal godkendes af de relevante konkurrencemyndigheder, vil Hedin Mobility Group AB få sin egen salgsvirksomhed i Danmark for første gang

Hedin Mobility Group overtager Iveco's virksomhed med at markedsføre og distribuere erhvervskøretøjer fra Iveco - fra de lette varebiler over distributionsbiler ti ltunge lastbiler samt minibusser, som Iveco sælger i sit salgsnetværk i de fire lande - inklusiv reservedele.


Som en del af aftalen vil Hedin Mobility Group også overtage Iveco's salgsvirksomhed på de Iveco-ejede fuldservice-anlæg i Göteborg og Helsingborg i Scerige, Bærum i Norge, Esbo i Finland og Odense i Danmark.


Handlen, der som nævnt skal godkendes af de relevante konkurrencemyndigheder, ventes gennnemført i slutningen af 2023.


Iveco Group's kommersielle køretøjer, der fornyligt er blevet udvidet med elektriske varebiler og lastbiler, sælges og serviceres i de fire nævnte lande via 39 forhandlere med over 100 værksteder.


Fra Iveco lyder det, at aftalen har som mål at øge og styrke Iveco's tilstedeværelse i Norge, Sverige, Finland og Danmark, mens det fra Hedin Mobility Group lyder, at aftalen vi betyde, at koncernen kommer ind på markedet for lette og tunge lastbiler.


Aftalen mellem Iveco og Hedin Mobility Group omfatter kun vare- og lastbiler samt minibusser. Det eksisterende setup for salg og markedsføring af busser fra Iveco er ikke omfattet af aftalen.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst