Klik venligst

Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      
TRANSPORTKONCERN EFTER PRIS FOR BÆREDYGTIG INDSATS:

- Vi er kun lige begyndt

Torsdag 1. oktober 2020 kl: 12:13
Share  


Af: Redaktionen

- Vi er kun lige begyndt
Frode Laursen-koncernen arbejder blandt andet med mere miljø-fokuseret affaldshåndtering på sine lagre. (Foto: Frode Laursen)

Transport og logistik-virksomheden Frode Laursen har fået tildelt transportorganisationen ITD’s Danish Transport Award 2020 for sin grønne omstilling. Især virksomhedens inddragelse af medarbejderne imponerede dommerne. - Vi er kun lige begyndt. Jeg er ikke i tvivl om, at vi i de kommende år sammen med vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere vil komme endnu længere i vores arbejde, siger Thomas Corneliussen, der er Frode Laursen’s koncerndirektør

I begrundelsen for prisen lød det blandt andet fra juryformand Connie Hedegaard, der sammen med formanden for ITD Christian S Madsen overrakte den grønne pris til Frode Laursens koncerndirektør, Thomas Corneliussen:


“Selvom vi stod med et stærkt felt af seks nominerede, så var vi aldrig i tvivl om, at vinderen skulle være Frode Laursen. I har meget i gang og gør rigtig meget for at inddrage medarbejderne”.


- Vi er utrolige glade og stolte over at have fået denne pris, siger Thomas Corneliussen, og fortsætter: 


- Det er jo en stor anerkendelse, som skal gives videre til vores medarbejdere. Sådan en indsats kan ikke drives, uden de er med.


Frode Laursen fik blandt andet prisen for sit arbejde med optimering af kørestil, klimavenlige vaskehaller, investeringer i nyt og mere miljøvenligt materiel og fokus på en effektiv affaldssortering. Fokus- og indsatsområder der ikke alene forsættes, men også udbygges.


- Vi er kun lige begyndt. Jeg er ikke i tvivl om, at vi i de kommende år sammen med vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere vil komme endnu længere i vores arbejde, siger Thomas Corneliussen.


Det gælder ikke kun i Danmark, men også i Sverige, Tyskland og Finland, hvor Frode Laursen også har logistikcentre. 


- Ligesom i resten af vores forretning arbejder vi på tværs af grænser og går efter en fælles løsning i Norden. Der er selvfølgelig forskellige rammevilkår, der for eksempel gør det mere oplagt at køre på alternative brændstoffer i Sverige og Tyskland end i Danmark. Men andre gode ideer, som eksempelvis vores grønne vaskehaller, arbejdet med chaufførernes kørestil, optimering af transporterne og bedre kapacitetsudnyttelse implementeres på tværs af landegrænser, siger Thomas Corneliussen.


Endnu større medarbejderinvolvering
Ud over hæderen kommer Danish Transport Award med en check på 50.000 kroner, som Frode Laursen vil bruge til at understøtte de gode ideer fra medarbejderne.  


- Vi har i løbet af 2020, sat de gode ideer i system, så medarbejdernes CSR-forslag bliver indsamlet og givet videre til en CSR-gruppe. Vi vil nu kigge på, hvordan vi i endnu højere grad ved hjælp af arrangementer og konkurrencer kan involvere medarbejderne i CSR-arbejdet, siger Thomas Corneliussen.


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Opbygger opdaterede demobil i kundens stil
- Havn ved Limfjorden fastholder forventningerne
- Norsk færgerederi skærer ned på grund af corona-restriktioner
- Analyse af Sjællands Odde-Jylland korridorer er gennemført
- Normal-tiden kommer tilbage natten til søndag
- Kun nul-emmissionskøretøjer skal være fritaget for at betale maut
- Færdselsstyrelsen kigger på løsning
- Gartner lægger an til arbejde med ny wirehejs-lastbil
- Bokstraileren har en enkelt 10-tons aksel
- 18-årige verden over skal kunne tage kørekort til lastbil og bus
- Lastbiler på 3,5 ton bliver snart maul-pligtige
- Engelsk lastbilfabrik har bygget nummer 100.000

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst