Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Rederier deler pladsen på deres færger

Torsdag 28. november 2019 kl: 20:41
Share  


Af: Redaktionen

For at optimere kapacitetsudnyttelsen og reducere miljøpåvirkningen har rederierne DFDS og CLdN indgået to gensidige space charter-aftaler på deres ruter mellem Göteborg i Sverige og Zeebrugge i Belgien

I juni åbnede DFDS en fragtfærgerute mellem Gøteborg i Sverige og Zeebrugge i Belgien, hvor der i øjeblikket er indsat tre fragtfærger i en fartplan med fem ugentlige afgange i hver retning. Da CLdN også sejler mellem de to havne betyder space charter-aftalerne, at kapacitet deles mellem ruterne samtidig med, at al kommerciel aktivitet forbliver under fuld kontrol af hver operatør.


- Vi er glade for at præsentere vores nye space charter-aftaler. De giver mere fleksibilitet, så vi kan reducere den miljømæssige påvirkning og stadig tilbyde i alt ti ugentlige afgange i hver retning på vores to ruter mellem Sverige og Belgien. Det understøtter handel og vores kunders mulighed for at vokse, siger Peder Gellert Pedersen, der er Executive Vice President, DFDS Group, og Head of Ferry Division.


To færger kan levere ti ugentlig afgange
Space charter-aftalerne forventes at træde i kraft 1. januar 2020. Når aftalerne er fuldt implementerede, forventes DFDS og CLdN hver at have én fragtfærge indsat på de respektive ruter mellem Gøteborg og Zeebrugge. DFDS driver endvidere en rute mellem Gøteborg og Ghent i Belgien.


DFDS forventer i 2. kvartal 2020 at erstatte de tre fragtfærger, der nu er indsat på  Gøteborg-Zeebrugge, med én nybygget mega-fragtfærge med en kapacitet på 6.700 banemeter fragt pr. afgang. De færger, som erstattes, forventes anvendt i andre dele af DFDS’ europæiske rutenetværk.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- El-lastbil har brint i tanken og fødevarer på ladet
- Containervæksten har været på 25 procent over tre år
- Chauffør i ny gaslastbil er godt tilfreds
- Entreprenør kører mod fremtiden med gas
- Entreprenør på Mors tager fat med kran og hejs
- Tysk transport-koncern udvider logistik-centrum
- Lastvognsforhandler styrker man-skabet på holmene
- En fast forbindelse over Kattegat er med i S-Regeringens tanker
- Tidligere V-borgmester og folketingsmedlem - og erhvervsdrivende - er blevet direktør i uddannelsesorganisation
- Transportområdet får endnu en klimaplan
- Lastbil ramte fredag en rørledning til cement
- Container-vognmand har fået ny fire-akslet med 460 hk

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst