Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Rederier deler pladsen på deres færger

Torsdag 28. november 2019 kl: 20:41
Share  


Af: Redaktionen

For at optimere kapacitetsudnyttelsen og reducere miljøpåvirkningen har rederierne DFDS og CLdN indgået to gensidige space charter-aftaler på deres ruter mellem Göteborg i Sverige og Zeebrugge i Belgien

I juni åbnede DFDS en fragtfærgerute mellem Gøteborg i Sverige og Zeebrugge i Belgien, hvor der i øjeblikket er indsat tre fragtfærger i en fartplan med fem ugentlige afgange i hver retning. Da CLdN også sejler mellem de to havne betyder space charter-aftalerne, at kapacitet deles mellem ruterne samtidig med, at al kommerciel aktivitet forbliver under fuld kontrol af hver operatør.


- Vi er glade for at præsentere vores nye space charter-aftaler. De giver mere fleksibilitet, så vi kan reducere den miljømæssige påvirkning og stadig tilbyde i alt ti ugentlige afgange i hver retning på vores to ruter mellem Sverige og Belgien. Det understøtter handel og vores kunders mulighed for at vokse, siger Peder Gellert Pedersen, der er Executive Vice President, DFDS Group, og Head of Ferry Division.


To færger kan levere ti ugentlig afgange
Space charter-aftalerne forventes at træde i kraft 1. januar 2020. Når aftalerne er fuldt implementerede, forventes DFDS og CLdN hver at have én fragtfærge indsat på de respektive ruter mellem Gøteborg og Zeebrugge. DFDS driver endvidere en rute mellem Gøteborg og Ghent i Belgien.


DFDS forventer i 2. kvartal 2020 at erstatte de tre fragtfærger, der nu er indsat på  Gøteborg-Zeebrugge, med én nybygget mega-fragtfærge med en kapacitet på 6.700 banemeter fragt pr. afgang. De færger, som erstattes, forventes anvendt i andre dele af DFDS’ europæiske rutenetværk.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Renault Trucks T og T high kører ind i 2020 med øget komfort og mindre forbrug
- Vognmand i Gørding tipper 59 kubikmeter med ny fire-akslet
- Falck betaler bøde på 30 millioner kroner i konkurrencesag fra 2014-2015
- Vejdirektoratet har talt parkerede lastbiler
- Hverdagenes kampe om rastepladserne fortsætter
- Hver fjerde dødsulykke skyldes chancebetonet kørsel
- Politiske tiltag med effekt på kort sigt
- Vognmand i Thy har løftet brændstoføkonomien med nye biler
- Vejpakkeresultat kan sikre klarhed om reglerne i vejgodstransporten
- Vognmandsorganisation venter med at juble
- Der er opnået enighed om spilleregler for vejtransporterhvervet
- Elektriske Fuso-lastbiler er kørt ud på danske veje

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst