Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Speditionsvirksomhed skifter direktør

Onsdag 28. august 2019 kl: 11:41
Share  


Af: Redaktionen

John Blæsbjerg, der har været administrerende direktør i speditionsvirksomheden Alpi Air & Sea, har valgt at give plads til en ny direktør. Fremover skal han være arbejdende bestyrelsesformand i virksomheden

Morten Høgsberg Nielsen, der i dag er filialleder hos ALPI Kolding, overtager posten som administrerende direktør. Høgsberg Nielsen har erfaring med jobbet som administrerende direktør fra sit tidligere virke hos Prime Cargo. 


- Derudover har han det seneste års tid formået - sammen med gode kollegaer - at etablere en afdeling i Kolding med et værdibaseret afsæt, som er så vigtigt hos ALPI, siger John Blæsbjerg.


Morten Høgsberg Nielsen, der er 40 år, overtager driftsansvaret for Alpi Air & Sea 1. september. Samtidig indtræder han i bestyrelsen for Alpi Air & Sea. Morten Høgsberg Nielsen vil have sin base på hovedkontoret i Herning.


- Jeg har været ansat hos Alpi siden juni 2018 og er imponeret over kulturen og den meget høje faglige kompetence blandt mine kollegaer, siger den nye direktør, og fortsætter:


- Jeg vil gå ydmygt til værks med respekt for den helt særlige Alpi-ånd samt den gode og sunde forretning. Jeg ser et meget stort potentiale i det fundament, der er skabt, og er beæret over og glad for den tillid, som ALPI viser mig.


62-årige John Blæsbjerg fortsætter som arbejdende bestyrelsesformand i Alpi Air & Sea. 


- Tidspunktet for et skifte er rigtigt nu, og derfor har vi de seneste seks måneder arbejdet med en glidende overgang til gavn for alle. I øjeblikket har vi en stor kundetilgang og mange nye spændende projekter, som skal implementeres og udvikles. På den korte bane vil jeg være en del af disse opgaver, siger John Blæsbjerg


Kjeld Tygesen, der er administrerende direktør i Alpi Danmark og Morten Høgsberg Nielsen, der fra 1. september er administrerende direktør i Alpi Air & Sea udgør fremadrettet direktionen hos Alpi.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- El-lastbil har brint i tanken og fødevarer på ladet
- Containervæksten har været på 25 procent over tre år
- Chauffør i ny gaslastbil er godt tilfreds
- Entreprenør kører mod fremtiden med gas
- Entreprenør på Mors tager fat med kran og hejs
- Tysk transport-koncern udvider logistik-centrum
- Lastvognsforhandler styrker man-skabet på holmene
- En fast forbindelse over Kattegat er med i S-Regeringens tanker
- Tidligere V-borgmester og folketingsmedlem - og erhvervsdrivende - er blevet direktør i uddannelsesorganisation
- Transportområdet får endnu en klimaplan
- Lastbil ramte fredag en rørledning til cement
- Container-vognmand har fået ny fire-akslet med 460 hk

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst