Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Tørhavn får nye lager- og logistikejendomme

Onsdag 24. april 2019 kl: 22:11
Share  


Af: Redaktionen

Efterspørgslen efter ledige lager- og logistikfaciliteter er stigende, og andelen af ledige lagerejendomme er lav. I Trekant-området betyder det, at Taulov Dry Port udvider kapaciteten af fleksible lagerløsninger med et nyopført lager- og logistikbyggeri på i alt 49.300 kvadratmeter i 10,5 meters højde. Byggeriet hører til blandt de største i Danmark inden for lager og logistik

Investeringen i det 49.300 kvadratmeter store logistikbyggeri, der kommer til at ligge i ét af Danmarks største transportknudepunkter med adgang til motorvejsnettet (E20/E45), jernbanen, Billund Lufthavn og Fredericia Havn, bliver den hidtil største investering i Taulov Dry Port. PFA og ADP indgik i efteråret 2017 et joint-venture, hvor de to parter i fællesskab over de næste 10 år vil investere mellem 1,5 – 2,0 milliarder kroner i udviklingen at Taulov Dry Port, som skal være et førende multimodalt transport- og logistikcenter.


Lagerfaciliteter med central beliggenhed
De internationale trends går mod konsolidering af gods i centrale transportknudepunkter, og med opførelsen af de 49.300 kvadratmeter lager- og logistikejendomme, vil Taulov Dry Port kunne styrke sin position som et førende knudepunkt for transport og logistik. 


Koncentrationen af transport- og logistikoperatører i Taulov ved Fredericia er i forvejen høj, fordi den centrale beliggenhed giver optimale betingelser for konsolidering af gods til oplagring og videredistribution til kunder og nærmarkeder. 


- Med opførelsen af 49.300 kvadratmeter lagerejendomme tager vi et vigtigt skridt i udviklingen af Taulov Dry Port. Vi bygger ét af Danmarks største lager- og logistikcentre i 10,5 meters højde, hvilket giver os et unikt og fleksibelt produkt, som imødekommer kundernes krav til effektiv godshåndtering og central beliggenhed i forhold til konsolidering af gods, siger Rune D. Rasmussen, der er marketingdirektør (CCO) i ADP A/S.


Lagerejendommene udlejes i enheder ned til 2.000 kvadratmeter, og de enkelte enheder kan skaleres og indrettes til håndtering af forskellige former for produkter og typer af virksomheder. Lagrene opføres med porte og ramper. Der er ligeledes mulighed for etablering af kontor- og administrationsfaciliteter i indskudte mezzanin.


- Vi følger nøje udviklingen inden for lager og logistik, og lige nu oplever markedet den laveste tomgang inden for lager- og logistikejendomme i 10 år. Opførelsen af de 49.300 kvadratmeter lager- og logistikejendomme vil understøtte markedets efterspørgsel efter ledige lejemål, og projektet er samtidig strategisk vigtigt for os i forhold til at præge udviklingen inden for logistikejendomme, siger Mikael Fogemann, der er Chief Portfolio Manager hos PFA.


Udviklingen af de 49.300 kvadratmeter lager- og logistikejendomme er første projekt i en række kommende projekter, som over de næste år vil udvikle Taulov Dry Port.


Om projektet:
  • Det nye lager- og logistikcenter opføres i to etaper. Første etape på 26.000 kvadratmeter forventes at stå klar ved udgangen af 2020, og de sidste 23.300 kvadratmeter vil stå klar midt i 2021
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Arbejdstilsynet tager igen på tilsyn
- Godstransporten via havn i Nordvestvendsyssel er sejlet frem gennem corona-tiden
- Færgerederi forbereder sig til at sejle med passagerer igen
- Transportkoncern forbinder Kina og Europa med landevejstransport
- Transportfond uddeler 832.000 kroner
- Feeder-rederi åbner ugentlig forbindelse mellem Rotterdam og St. Petersburg
- Holstebro-vognmand ruller ud med trailer - og ruller presenning over lasten
- Betalingsfrister forlænges og giver virksomheder over 100 milliarder kroner ekstra likviditet
- Coronakrise giver økonomisk tilbageslag i 2020
- Norsk transport- og logistik-koncern har taget ny terminal i brug
- Lastbilkoncern lancerer europæisk finansieringsprogram
- Belgisk og fransk politi anholder 26 personer for menneskesmugling

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst