Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Flere foretrækker fjernbusser

Fredag 12. maj 2023 kl: 11:40
Af: Redaktionen

Fjernbusselskabet, FlixBus, kan efter årets første kvartal konstatere, at antallet af busrejser er steget med 92 procent i forhold til samme periode sidste år. Busselskabet registrerede i påsken en historisk høj rentabilitet, og sommerens bookinger er på nuværende tidspunkt firedoblet i forhold til sidste år

- Selvom der er flere aktører på markedet, kan vi se, at flere vælger at rejse med os. Vi har aldrig før haft så fremragende resultater. Påskebookingerne steg med 42 procent i forhold til sidste år, og sommersalget har allerede sat nye rekorder. Danmark er mildest talt ramt af busfeber lige nu, siger Peter Ahlgren, der er administrerende direktør hos FlixBus.


Antallet af rejser er øget på alle ruter - både inden for Danmarks grænser og internationalt. FlixBus har øget antallet af afgange på hele netværket for at imødekomme den store efterspørgsel. Tendensen i år er, at der er sket en betydelig stigning i antallet af Flixbus' udenlandske destinationer til eksempelvis Berlin, Hamborg, Göteborg og Malmø. 


Busselskabet har også tilføjet en ny indenrigsforbindelse - Rute 626 - mellem København og Søndervig ved Vestkysten nord for Ringkøbing Fjord med stop i Legoland og Billund. FlixBus forventer, at ruten vil tiltrække mange feriegæster.

 
- Det er fantastisk, at flere og flere vælger at rejse med os, både inden for Danmarks grænser og internationalt. Rejsende har helt sikkert opdaget, hvor bekvemt og billigt det er at rejse med bus. Vi tilbyder vores rejsende flere afgange, konkurrencedygtige priser og fordelagtige rejsetider. Det er tre faktorer, som de tager i betragtning, når de vælger rejseselskab. Vi håber også, at opsvinget er et resultat af, at flere vælger klimasmarte rejser, siger Peter Ahlgren.


Flixbus peger på, at der er planlagt sporarbejde på banestrækningerne København - Odense og Göteborg - Malmø - København, hvilket påvirker togdriften hos DSB i Danmark og SJ i Sverige. FlixBus har tilføjet afgange på begge de berørte ruter for at kunne imødekomme en eventuel stigende efterspørgsel på grund af sporarbejderne.
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Samkørselsplads ved Horsens holder flyttedag - ny og større plads står klar
- Stoppesteder til nordjyske expresbusser bliver opgraderet
- Kunstværker er klar på hovedstadens nye metrostationer
- Ledigheden er steget en smule
- Fjernstyrede droner skal afløse klatrende betoninspektører
- Antallet af konkurser steg relativt meget i april
- Flere passagerer sejlede med færge til eller fra Danmark i 2023
- Politiet har sigtet en 41-årig kvinde for at køre pirattaxi
- Hovedvejstrafik ved Ribe skal køre over midlertidig militærbro
- Flertal i Folketinget har vedtaget at bygge bro over Limfjordsø ved Aalborg
- Taxi-selskab i Herning er endt som konkursbo
- Lufthavn fremviser kvartalsoverskud på 98 millioner kroner før skat

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst