Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Leverandør af heavy handling-løsninger lægger tyngde bag

Fredag 21. august 2020 kl: 11:37
Af: Redaktionen

Leverandør af heavy handling-løsninger lægger tyngde bag

Virksomheden N.C. Nielsen har gennem mange år opbygget stærke kompetencer på Heavy handling-området. Ud fra devisen om at ”intet er umuligt på forhånd” har det tunge hold hos N.C. Nielsen løst en lang række udfordringer, når det gælder intern transport af det tungt gods

N.C. Nielsen har netop lagt sidste hånd på sin nye produktionshal i Balling ved Horsens, der tæller omkring 4.000 kvm under tag. Her er plads til at udvikle endnu flere Heavy handling-løsninger med nyindrettet produktionsområde, tre store malerkabiner, sandblæsning, vaskehal med højtryksrens fra væggene og tre store traverskraner, der kan jonglere synkront med tunge maskindele.


- Vi glæder os rigtigt meget til at tage de nye faciliteter i brug. Det er fantastisk at få mulighed for at følge opbygningen af hver enkelt maskine - og at kunne inddrage kunden undervejs i forløbet. Vi klæder os bogstaveligt talt på til fremtiden og ser frem til at udvikle endnu flere specialtilpassede Heavy handling-løsninger her på matriklen, siger salgschef Jørgen Peter Lund fra N.C. Nielsen.


Kernen i N.C. Nielsen’s Heavy handling-team består af en række erfarne specialister - produktchefer, konsulenter og Back Office-medarbejdere med base i Balling. Kunderne har én og kun én kontaktperson hos N.C. Nielsen, som trækker relevante specialister ind i projektforløbet.


- Som full-line leverandør er det afgørende, at vores kunde har én kontaktperson, der fungerer som en projektleder på forløbet. Kontaktpersonen sætter holdet, der eksempelvis kan bestå af en sælger, en maskinkonstruktør og en værkstedschef. Det er en spændende og innovativ proces, hvor vi sammen finder et løsningsforslag, der præsenteres for kunden og modelleres videre frem mod den endelige løsning, siger Jørgen Peter Lund.


Størsteparten af Heavy handling-løsningerne tager udgangspunkt i maskinmærkerne Terberg med terminaltraktorer og Konecranes reachstackere og gaffeltruck. Samtidig kan N.C. Nielsen levere en bred vifte af ekstraudstyr som supplement til en maskine og mange typer aggregater, der kan håndtere gods i stort set alle størrelser.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Nybyggeri har øget antallet af ledige lagerarealer
- Ville du lade dig overvåge på arbejdet?
- Ringsted får nyt pakkedistributionscenter
- Tysk terminaltraktor er kørt ud på et nyt niveau af præcision og komfort
- Transport- og logistikuddannede får hurtigt arbejde
- Logistik-koncern åbner fremtidens terminal, der er fyldt med scannere
- Glædelig jul
- Nyt logistikcenter for dansk modekoncern bliver et af de mest effektive og automatiserede
- Nybyggeri skaber ledige lager- og logistik-lokaler i ældre bygninger
- Uddannelsesorganisation samler tre afdelinger i en
- Online-supermarked lukker lager i Aarhus efter et år
- Uddannelsescenter åbner ny indendørs gaffeltruckhal - og dørene for flere kurser

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst