Klik venligst

Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Havne-direktør er blevet medlem af universitets-bestyrelse

Torsdag 4. juli 2019 kl: 10:58
Share  


Af: Redaktionen

Aalborg Universitet (AAU) har udpeget Claus Kim Holstein og André Rogaczewski som nye eksterne medlemmer af universitetets bestyrelse. De to nye bestyrelsesmedlemmer kommer begge med mangeårig topledelseserfaring inden for erhvervslivet, og de supplerer med hver deres kompetencer og profil den øvrige bestyrelse

Claus Kim Holstein er administrerende direktør for Aalborg Havn A/S og har dermed udgangspunkt i regionen, men med udsyn til hele verden. Han har som et hovedmål at skabe mange spændende og velbetalte jobs i og omkring Aalborg, der kan fastholde de studerende i området efter endt uddannelse. Med Claus Kim Holstein får AAU et bestyrelsesmedlem med stærke kompetencer inden for strategi og organisationsudvikling. 


- Jeg er stolt over nu at være en del af bestyrelsesteamet på AAU og går ydmygt til opgaven. Jeg har et særligt fokus på videnoverførsel mellem AAU og det øvrige samfund, men jeg har også blik for den rolle AAU skal spille i forhold til verdenssamfundet. Jeg elsker og er stolt af AAU. Ikke kun for det, AAU er for kulturen og for mig, men også for de fantastiske resultater institutionen allerede har nået, siger Claus Kim Holstein.


André Rogaczewski er administrerende direktør for og medstifter af Netcompany. Han er valgt, fordi han har stærke kompetencer inden for innovation og ledelse. Desuden supplerer han den eksisterende bestyrelse på kompetencer inden for it og digitalisering og bringer desuden erfaringer fra blandt andet Disruptionrådet ind i AAU’s bestyrelse.


- AAU er en grundpille i forhold til Danmarks kompetencer og landets fremtid i forhold til at skabe grundlag for fortsat velstand og vækst. Jeg glæder mig meget til at bidrage til universitetets fortsatte gode udvikling. Jeg er jo bysbarn og selv dimitteret fra AAU, så jeg ved, hvor vigtigt det er, at vi på AAU hele tiden er på forkant med udviklingen og forstår at uddanne nogle af verdens dygtigste og mest relevante kandidater samtidig med, at vi knytter tætte bånd til erhvervslivet, siger André Rogaczewski.


Claus Kim Holstein afløser Grimur Lund, hvis post i bestyrelsen udløber 31. januar 2020. André Rogaczewski afløser Torben Möger Pedersen, som tidligere på året trådte ud af bestyrelsen. 


Fakta:
  • Aalborg Universitets bestyrelse er sammensat af 11 medlemmer, hvoraf seks medlemmer er eksterne. To medlemmer er valgt af og blandt universitetets videnskabelige personale, ét medlem er valgt af og blandt det teknisk-administrative personale, og to medlemmer valgt af og blandt de studerende
  • Claus Kim Holstein er udpeget for perioden 1. februar 2020 - 31. januar 2024
  • André Rogaczewski er udpeget for perioden 1. juli 2019 - 30. juni 2023
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- EU afsætter 150 millioner euro til transport af vigtige medicinske artikler
- Europæiske brintalliance får Danmark som medlem
- Transportkoncern gør containertransport sporbar
- Kampagne sætter fokus på ulykker i jernbaneoverkøsler
- Transportministeren besøger byggeriet af Femern-tunnelen
- Kina lukker produktionen ned i årest gyldne uge
- Dansk dagligvarerhandler tester togtransporter fra Spanien
- Havmiljøet i Kattegat skal undersøges
- Limfjordshavn får flere afgange med godstog
- Islandsk rederi-koncern lancerer jernbaneforbindelse mellem Tyskland og Holland
- Logistikcenter sætter fokus på kerneydelser
- Limfjordens største havn har haft et mindre fald i godsomsætningen i første halvår

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst