Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Schweizisk speditionsfirma bliver en del af dansk koncern

Mandag 13. november 2023 kl: 12:41
Af: Redaktionen

Fra årsskiftet byder Leman Group, der har hovedsæde i Greve syd for København, det schweiziske speditionsfirma Nauta SA velkommen som en del af gruppen. Integrationen af Nauta SA markerer Leman’s strategi om at udvide sin tilstedeværelse og ekspertise på verdensplan

Nauta SA, der har hovedkontor i Pratteln i Schweiz, blev grundlagt i 1947 og har opbygget et ry som en pålidelig speditions- og logistikvirksomhed. Nauta har et stærkt brand i Schweiz, og derfor vil de 80 nye kolleger, fordelt på seks kontorer, indtil videre fortsætte under Nauta-brandet, men som en del af Leman-koncernen med fuld adgang til alle koncernens ressourcer.


- Med integrationen vil vi styrke vores position som en global speditionsvirksomhed og opnå betydelige forretningsfordele. Begge virksomheder, Nauta og LEMAN, deler bemærkelsesværdige ligheder i deres forretningsmodeller, og Nautas sunde og solide natur som en etableret aktør i branchen åbner betydelige muligheder for synergier og styrkelse af Leman’s position på det internationale marked, siger Bo Lindberg Andersen, der er koncernchef hos Leman A/S.


For Nauta betyder integrationen, at det schweiziske selskab som en del af Leman Group får adgang til en global kundeportefølje og de positive fordele, der følger med. 


- Integrationen med Leman giver også store fordele, da vi bliver en del af et globalt netværk, der åbner døre til nye samarbejdsmuligheder, udvidede ressourcer, støtte fra Leman-koncernen og øget ekspertise. Alt i alt ser vi meget positivt på de nye muligheder, siger Rene Wernli, der er administrerende direktør for Nauta SA.


Hos Leman peger man på, at begge virksomheder er i gang med at ændre deres forretningsmodeller i retning af at blive mere moderne og mere menneskecentrerede med et øget fokus på fleksibilitet, balance mellem arbejde og fritid, frihed og tillid som fælles værdier.Klik venligst

© Copyright 2023 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Herning-vognmand blev prist for sin indsats for mindre CO2-udledning
- Lastbilchauffør havde ulovlig kniv med i førerhuset
- Dæktryks-app er blevet integreret med lastbil-app
- Dagligvaretransporter i Jylland bliver elektriske
- Batterifærge til Femern-forbindelse er sat i søen
- Fire partier vil skabe bedre vilkår for gulpladebiler i København
- Bestyrelse vil omdanne landets største erhvervshavn til aktieselskab
- CO2-emissionsklasser har stor betydning for kilometerprisen
- Varebil vinder priser
- Batteri-elektrisk varebil fra Frankrig kører også ind blandt lastbilerne
- Serieproduktion af tunge elektriske lastbiler går i gang i Frankrig
- Pakkedistributør åbner nyt distributionscenter i Kolding

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligstKlik venligst