Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Færgeruter oplever fremgang

Mandag 5. september 2022 kl: 10:19
Share  


Af: Redaktionen

Færgeruterne Grenå-Halmstad og Frederikshavn-Gøteborg er blevet attraktive ruter mellem Danmark og Sverige. Nye tal fra færgerederiet Stena Line, som driver ruterne, viser en stigning på 229 procent i antallet af passagerer på de to ruter i juli sammenlignet med samme periode sidste år. 2021 var også et af corona-årene

Flere har fået øjnene op for Stena Lines to danske færgeruter, når de skal planlægge ferien. Mellem Danmark og Sverige har Stena Line de to ruter Grenå-Halmstad og Frederikshavn-Gøteborg, og samlet havde de to ruter en stigning i antallet af passagerer på 229 procent sammenlignet med juli sidste år.


Det er særligt passagerer fra Sverige, der har fået øjnene op for ruterne, og tager fra Halmstad og Gøteborg til Danmark. Denne sommer udgjorde rejsende fra Sverige 50 procent af passagerne på Stena Lines to færgeruter mellem Jylland og den svenske vestkyst.


- Når man kan tage sin bil med på færgeoverfarten, åbner det for uendeligt mange muligheder til at udforske det danske sommerland. Det har flere svenskere opdaget, og derfor ser vi en stigning i antallet af passagerer. Også blandt de danske turister ser vi en stor interesse for færgeruterne, der er en smutvej til oplevelser i den svenske natur, hvor blandt andet glamping og aktive ferietilbud med for eksempel cykling eller vandring hitter, siger Julia Kronberg, Group Marketing & Acquisition Manager hos Stena Line.


25 procent af passagerne på Stena Lines to færgeruter mellem Jylland og den svenske vestkyst rejste  fra Danmark mod Sverige.


Udover danskere og svenskere kommer passagererne på de to færgeruter Grenå-Halmstad og Frederikshavn-Gøteborg fra lande som Holland, Norge og Tyskland. Bookingtallene viser desuden, at Stena Line har næsten lige så mange norske passagerer som i 2019, hvor færgerederiet drev ruten mellem Oslo og Frederikshavn.
Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Passagertallet gik ned i nordjysk lufthavn
- Lufthavn i Midtjylland lukker ned - for en ukendt tid
- Nordjysk lufthavn får direkte flyforbindelser til Spanien
- København får to flyselskaber på rute til New York
- Im- og eksporten faldt i september
- Direkte rute fra København til New York fortætter ind i vinterprogrammet
- Lufthavn på Djursland for rute til spansk Middelhavsø
- Lavprisflyselskab lancerer 10 nye ruter fra Danmark
- Importkontrollen bliver skærpet for fragt med skib, vej og tog
- Toldere har tilbageholdt over 160.000 ulovlige piller i år
- Passagertallet i lufthavn på Amager steg i oktober
- Jysk lufthavn får nyt flyselskab på afgangstavlerne

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst