Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Togoperatør øger antallet af forbindelse gennem Schweiz

Fredag 8. juli 2022 kl: 13:00
Share  


Af: Redktionen

Togoperatør øger antallet af forbindelse gennem Schweiz

TX Logistik AG, der er en del af Gruppo FS Italiane, som er ejet af den italienske stat, øger antallet af tog på selskabets intermodale forbindelse mellem Köln og Bologna på sydsiden af Po-dalen i det nordlige Italien

Fra lørdag 9. juli vil antallet af rundture blive øget fra de nuværende fire til seks. Baggrunden er stigende efterspørgsel efter jernbanetransportkapacitet  i begge regioner. På forbindelsen mellem Köln i Ruhr-området i det vestlige Tyskland og Bologna i Norditalien kører TX Logistik AG gennem Schweiz.


TX Logistik inkluderede ruten i køreplanen i begyndelsen af ​​2021. Ruten forbinder Köln Nord-terminalen med Interporto Bologna-terminalen. Ruten går via Gotthard-tunnellen, der blev udvidet i 2020. Udvidelsen betyder, at sættevogne med en hjørnehøjde på fire meter også kan transporteres intermodalt med jernbane gennem Schweiz. Skiftet til P400-profilen har ifølge TX Logistik øget efterspørgslen efter kombinerede transporttjenester på Gotthard-ruten markant.


TX Logistik AG benytter moderne multi-system lokomotiver bemandet med egne lokomotivførere. Hver togstamme kan have op til 34 læsseenheder. Udover sættevogne tager TX Logistik AG også megatrailere, veksellad og containere med på togene, der  bliver læsset i Köln og Bologna hver dag med undtagelse af søndag.


Med den højere togfrekvens på ruten Köln-Bologna yder TX Logistik et yderligere bidrag til trafikoverflytning og klimabeskyttelse. 


Sammenlignet med transport med lastbil kan TX Logistik med de seks ugentlige rundture skære omkring 23.000 ton CO2 væk årligt sammenlignet med lastbiltransport.
Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Færge- og fiskerihavn i nordvestvendsyssel bliver knudepunkt for lagring og udskibning af CO2
- City-trailer er hentet til Odense
- Lastbilforhandler og landevejstransportør tester brændstofforbruget ved varierende kørselsopgaver
- Klimaregulering af transportformer bør følges ad
- Elektrisk rugbrød er kåret som Årets Bil i Danmark 2023
- Priser på benzin of dieselolie så sådan ud 21. november
- Dieselolien har i snit kostet 15,64 kroner i 2022
- Elektrisk prototype kørte 475 kilometer på én opladning
- Gardintrailere efter en trækker er vejen frem for Esbjerg-virksomhed
- Tyve tog jernplader fra plads i Allerød
- Dynamiske skilte skal stoppe spøgelsesbilister ved Øresundsbron
- Lastbilsælger udvikler løsning til udvendig opbevaring af handsker og træsko

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst