Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Limfjordshavn skal have ny direktør

Torsdag 5. maj 2022 kl: 12:07
Af: Redaktionen

Port of Aalborg, der er den klart største havn ved Limfjorden, skal senest med virkning fra april næste år have ny administrerende direktør, da havnens nuværende administrerende direktør Claus Kim Holstein ønsker at fratræde sin stilling inden for denne tidsramme

Bestyrelsen for Aalborg Havn har taget beslutningen til efterretning har derfor sat gang i arbejdet med at finde en egnet afløser.


- Claus har på energisk og visionær vis stået i spidsen for havnens udvikling i mere end 15 år. Han har spillet en vigtig rolle i Port of Aalborgs omstilling fra en traditionel havnevirksomhed til en moderne indlandshavn med blikket rettet mod både vand og bagland, et omfattende logistiksetup og et skarpt fokus på bæredygtighed og grøn omstilling. Han har således dygtigt sikret, at Port of Aalborg er kommet på landkortet, når vigtige virksomheder har skullet placere deres aktiviteter. Nu ønsker Claus at dedikere sin tid til familievirksomheden, og det har vi naturligvis fuld respekt for, siger bestyrelsesformand Lasse Frimand Jensen og fortsætter:


- Vi indleder nu arbejdet med at finde den rette profil, der i samarbejde med bestyrelsen og de mange dygtige medarbejdere skal fortsætte realiseringen af vores ambitiøse udviklingsstrategi, der blandt andet indebærer investeringer for op imod to milliarder kroner, en målsætning om at tiltrække 10-15 store virksomheder samt skabe 5.000 job i Aalborg Kommune frem mod 2030.


Port of Aalborg er vokset markant, mens Claus KimHolstein har været administrerende direktør. Omsætningen er steget fra 86 millioner kroner i 2006 til 239 millioner kroner i seneste regnskabsår. I samme periode er havnens indtjening mere end tredoblet.


Rekrutteringen af den nye administrerende direktør varetages af Torben Abildgaard fra Curia Management. 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Rederi-koncern med islandske rødder lancerer rute uden om Frankrig
- 32 kilometer spor skal bane vejen for hurtigere tog på Lolland
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- Region og kommuner har spillet ud med fælles ønsker på trafikområdet
- Bropiller til ny jernbanebro bliver støbt direkte i havet
- Mandskab på Limfjordshavn løftede containerandelen til ny højde
- El-tog på Fyn får energi fra ny fordelingsstation i Marslev
- Rekordmange personer rejste over Øresund i 2023
- Trafikstyrelsen inviterer til konference om jernbanesikkerhed
- Ny og højere bro over bane på Vestsjælland skal erstatte lav bro

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst