Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Forum for vejfolk har fået ny formand

Torsdag 6. januar 2022 kl: 11:02
Af: Redaktionen

I forbindelse med Vejforum's årlige konference blev Michael Kirkfeldt udpeget som ny formand for landets største netværk for aktører i vejsektoren. Michael Kirkfeldt er drifts- og teknikdirektør i Vejdirektoratet. Vejforum's var for over 1.000 vejfolk fra vidensinstitutioner og private og offentlige organisationer

Forum for vejfolk har fået ny formand
Michael Kirkfeldt, der er drifts- og teknikdirektør i Vejdirektoratet, er udpeget som ny formand for Vejforum.
Vejforum ledes af et repræsentantskab, der tager ansvar for, at Vejforum leverer et attraktivt program, der kan være med til at udvikle branchen.


Ved Vejforum i december blev drifts- og teknikdirektør i Vejdirektoratet Michael Kirkfeldt valgt til at stå i spidsen som ny formand. Han afløser teknisk direktør i Herning Kommune, Eva Kanstrup, som har styret begivenhederne siden 2018. 


Store udfordringer
Vejforum skal i de kommende år adressere den grønne omstilling i forlængelse af Infrastrukturplanen, og Michael Kirkfeldt ser det som en væsentlig opgave for Vejforum at modne sektoren til i hverdagen at løfte den grønne omstilling på infrastrukturområdet.


- Den grønne omstilling sætter sig allerede tydelig spor i en branche, som de fleste danskere anser for sort og miljøbelastende. Men her kan vi hilse og sige, at der sker en kolossal udvikling i branchen, som i den grad viser evne til at tage ansvar, betoner Vejforums nye formand og tilføjer:


- Jeg er sikker på, at den grønne omstilling vil blive tacklet kompetent af branchen. Måske skal vi lede andre steder efter større bekymringer. Det er åbenlyst, at vi står med en kolossal rekrutteringsudfordring, som kan vise sig at være den største barriere for udvikling. Vi skal med andre ord i gang med at vise de unge, at vejbranchen er andet og mere end teknik. Uden dygtige vejfolk, for eksempel ingeniører, bliver det faktisk vanskeligt at implementere de mange grønne og bæredygtige mål og midler.




Vejforum er en årlig begivenhed, som denne gang blev afholdt i december efter aflysning i 2020 på grund af Corona. Vejforum fejrede i december med et års forsinkelse sit 20-års jubilæum. 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportvirksomhed i Roskilde er endt i skifteretten
- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst