Klik venligstRedaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Statsejet transportvirksomhed investerer i teknologi-virksomhed

Fredag 26. marts 2021 kl: 10:55
Share  


Af: Redaktionen

Transportkoncernen Bring, der er en del af Posten Norge, der er ejet af den norske stat, går ind som medejer i den svenske teknologivirksomhed Crossborderit (CBIT), der råder over vigtig teknologi, der forenkler told- og punktafgiftsbehandling i international handel. Bring bliver dermed medejer af virksomheden sammen med Per Victor - grundlægger af Firstvet, Clover Hill Holdings Ltd. og MEI Invest

Bring oplyser, at baggrunden for, at selskabet går ind som med ejer i den svenske virksomhed, dels er, at Storbritanniens exit fra EU-fællesskabet har øget udfordringerne i told- og skattebetalinger, dels at den forestående fjernelse af den lave grænseværdi i Europa pr 1. juli i år forventes at lægge yderligere pres på post- og logistikvirksomheder, når større mængder af forsendelser sammenlignet med i dag begynder med fortoldning.


- Crossborderit (CBIT) tilbyder en enkel løsning til post- og logistikvirksomheder, som vi mener vil forenkle og løse et smertepunkt i global handel - og gøre international handel lettere, siger Siri Marie Hagen, der er direktør for Bring Ventures.


- Vi er glade for at have en så fremtidsorienteret virksomhed med bred ekspertise inden for post- og logistikområdet som Bring (Posten Norge) i ejerskabssiden. Vi ser frem til et stærkt og tæt samarbejde og bliver en del af deres økosystem, siger Damon Baca, der er medstifter af CBIT.


- CBITs løsning er et stærkt signal til post- og logistikaktører om, at den komplicerede proces med at opkræve og betale gebyrer for e-handelsforsendelser er udfordrende, men kan løses, siger Damon Baca videre.


CBIT henvender sig til postvirksomheder, kurerfirmaer, e-handelsaktører og alle, der distribuerer produkter inden for EU med it-løsninger, der forenkler transaktionsprocesser og forbedrer shoppingoplevelsen.
Holdet bag CBIT har stor ekspertise inden for global handel, skibsfart og told- og punktafgiftsbehandling.


Fakta om CBIT:
  • Crossborderit (CBIT) tilbyder en SAAS-løsning inden for global e-handel, der håndterer told og gebyrer på købstidspunktet - forudbetalte toldgebyrer (Delivered Duty Paid, DDP)
  • Uanset operatør opretter CBIT en API-løsning, der forbinder transportører, e-detailhandlere, betalingsaktører og modtagere. Resultatet er en samlet løsning, der giver mulighed for betaling af skatter og afgifter på købstidspunktet, reducerer købers usikkerhed om den samlede pris og bidrager til hurtigere leverancer


Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- S-Regeringen vil give vejmyndighederne ret til at fjerne køretøjer
- Tre leverandører har bidraget til nyt vogntog
- Havneoperatør testede selvkørende lastbil
- Vognmand i Himmerland tipper med ny tre-akslet kærre
- Myndighederne kan tilbageholde køretøjer
- Vognmand trækker containere og skubber med en aksel
- Tyske delstater tillader kørsel om søndagen
- Vognmand lidt uden for Næstved har fået nyt vogntog
- Fredag 23. juli 2021 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Ny lastbilmodel er kørt ind i truck-simulator
- Vognmand i Ans har taget to ens i brug
- Fire-akslet trailer har 800 mm høj overbygning

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst