Klik venligst

Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      
LASTBILPRODUCENT OM DE NÆSTE ÅR:

Brint er det bedste fremtidige alternativ til fjerntransport

Torsdag 1. oktober 2020 kl: 12:57
Share  


Af: Redaktionen

I dagene 21. - 23. september var nettet rammer om ”Green Gas Mobility Summit”, der er er en årlig begivenhed hos Gasnam, hvor fagfolk fra gas- og transportsektoren og journalister mødes for at diskutere situationen for naturgas og bæredygtig naturgas i Spanien og Europa. Gasnam er en sammenslutning, der fremmer naturgas og bæredygtig naturgas - biometan og brint - som brændstof til vej- og søtransport i Spanien og Portugal. Den tæller i øjeblikket 135 medlemmer fra adskillige sektorer: energisektoren, bilindustrien, tekniske virksomheder, leverandører, transportbranchen og institutioner. På årets virtuelle topmøde talte blandt andre repræsentanter fra Iveco

Thomas Hilse, der er Iveco Brand President, deltog og fremhævede, at Iveco’s vej til CO2-neutralitet starter med naturgas og fortsætter gennem flydende naturgas (LNG) og over til brint og bio-LNG for at nå målet om et komplet udbud af grønne transportløsninger. 


Over 20 udstillere deltog i den virtuelle begivenhed, hvor de havde mulighed for at analysere de fordele og præstationer, som alternative brændstoffer kan tilbyde.


Inden for naturgasteknologien har Iveco været på vejen med et bredt udbud af løsninger de seneste mange år.


Thomas Hilse talte også om kundesupport og valg af vejen mod nuludslip på lastbilmarkedet. Han forklarede, at det ultimative mål med nulemissionstransport kan opnås med forskellige teknologier med udgangspunkt i kundens behov og muligheder.


- Der findes ikke nogen universalløsning, påpegede han.


Ángel Rodríguez Lagunilla, Global Manufacturing Director for erhvervs- og specialkøretøjer hos Iveco, understregede, at bæredygtighed er en grundpille for Iveco, som det fremgår af koncernens engagement i naturgasteknologien og komplette udbud af naturgaskøretøjer. 


- Dertil kommer, at alt dette er opnået gennem bæredygtige processer, som er en nøglefaktor til at sætte gang i branchen igen, sagde han.


Kongressen har etableret sig som et referencepunkt for alternative teknologier til vej- og søtransport, og på kongressens førstedag deltog Pablo Cebrián, Iveco Vice-president for Product Development and Engineering, i en rundbordssamtale om " Mobility with Hydrogen: a Future that is Increasingly Present”. 


Pablo Cebrián påpegede, at "alle eksisterende teknologier og de, der er under udvikling, er nødvendige, hvis vi skal nå det reduktionsmål, der er sat for 2030, og dermed også opnå en 100 procent CO2-fri transport inden 2050”.


- Brint er det bedste fremtidige alternativ til fjerntransport, og i løbet af de næste fem år vil vi se en enorm acceleration inden for alle de teknologier, der gør det muligt: produktion, distribution, højtrykslagring i lastbiler og frem for alt brændselsceller, sagde han.


Iveco samarbejder med amerikanske Nikola Motors om en lastbil med brint-elektrisk drivline. Planen er at begynde at teste den i Europa næste år.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Opbygger opdaterede demobil i kundens stil
- Havn ved Limfjorden fastholder forventningerne
- Norsk færgerederi skærer ned på grund af corona-restriktioner
- Analyse af Sjællands Odde-Jylland korridorer er gennemført
- Normal-tiden kommer tilbage natten til søndag
- Kun nul-emmissionskøretøjer skal være fritaget for at betale maut
- Færdselsstyrelsen kigger på løsning
- Gartner lægger an til arbejde med ny wirehejs-lastbil
- Bokstraileren har en enkelt 10-tons aksel
- 18-årige verden over skal kunne tage kørekort til lastbil og bus
- Lastbiler på 3,5 ton bliver snart maul-pligtige
- Engelsk lastbilfabrik har bygget nummer 100.000

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst