Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Delebilsservice i København lukker

Onsdag 22. november 2023 kl: 17:55
Af: Redaktionen

Delebilsservice i København lukker
Share Now blev etableret i 2015 i København under navnet Drive Now. (Foto: Jesper Christensen)

Arriva Danmark har besluttet at lukke delebilservicen Share Now, som blev etableret i Hovedstadsområdet i 2015 under navnet Drive Now som en franchise. Begrundelsen er, at Arriva Danmark, som i foråret blev solgt til den tyske investeringsfond Mutares, vil fokusere på sit kerneområde - at køre busser og tog i Danmark

- Vi etablerede DriveNow som et helt nyt mobilitetstilbud til københavnerne i 2015. Vi er enormt stolte af at have bidraget til udviklingen af byen og mobiliteten for alle borgerne i København og omegn, og at vores biler i dag, otte år senere, kører over en million ture om året, siger Marianne Bøttger, der er administrerende direktør i Arriva Danmark.


- På den baggrund er det også meget trist at skulle sige farvel til alle de kolleger, der gennem årene har arbejdet i fællesskab for at udvikle delebilskonceptet helt fra bunden og gøre det til den succes hos kunderne, det er i dag. Dem skylder vi en stor tak sammen med vores kunder, samarbejdspartnere og alle andre, der har taget del i Share Now i København, siger hun videre.


Marianne Bøttger peger på, at man hos Arriva tror fuldt ud på, at delebilerne er kommet for at blive som et centralt element i bybilledet og som sådan skal ses som del af et samlet mobilitetstilbud i sammenhæng med den kollektive trafik. 


- At drive en delebilsservice i København kræver samtidig en investering - også i fremtiden. Og der er vi som virksomhed i en situation, hvor vi er nødt til at fokusere og målrette vores ambitioner og investeringer i vores kerneforretning, som er drift af busser og tog, samtidig med, at vores uddannelsescenter UCplus fortsætter sin vækstrejse hos Arriva, understreger Marianne Bøttger 
 
Share Now fortsætter driften af delebilsservicen frem til 29. februar 2024. Frem til da kan man fortsat bruge bybilerne, som man plejer.


Arriva Danmark blev sidste efterår solgt til den tyske investeringsfond Mutares, og siden da er der blevet arbejdet med at lægge ny strategi for virksomheden. 


En del af det forestående arbejde ligger i en komplet rebranding, da Arriva ikke kan bibeholde sit gamle navn efter salget.
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Sådan har prisen på dieselolie udviklet sig siden 2022
- Fredag 23. februar 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Trafikselskab indsætter ekstrabusser efter stor efterspørgsel
- Ny fabrik skal udvinde nye ressourcer fra gamle dæk
- Rekordmange personer rejste over Øresund i 2023
- 90 busser med skiturister blev vinket ind til kontrol
- Beregner fra færgeselskab viser fordele ved færgen
- Metrostation åbner for nysgerrige før metro-togene kører
- Færdselsindsats bekræfter tendens - alt for mange kigger på mobilen frem for vejen
- Øresundshavn skal have ny havnechef
- Trafikstyrelsen inviterer til konference om jernbanesikkerhed
- Færgerederi vinder bæredygtighedspris med lavere energiforbrug

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst