Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Dansk virksomhed bygger distributionscenter med plads til 150.000 paller

Mandag 23. oktober 2023 kl: 15:04
Af: Redaktionen

Dansk virksomhed bygger distributionscenter med plads til 150.000 paller
Det nye distributionscenter vil komme til at ligne det, der i øjeblikket er under planlægning i Holland, som er visualiseret herover. (Illustration: Jysk)

Jysk-koncernen, der oprindeligt var kendt under navnet Jysk Sengetøjslager med et godt tilbud, har købt en grund i Almenara nord for Valencia i det østlige Spania, hvor koncernen vil opføre et nyt distributionscenter. Det nye distributionscenter, der får 150.000 pallepladser, skal understøtte Jysk's ekspansionsplaner med flere butikker i Spanien og Portugal ud over de 150, som Jysk nåede op på i september i år

Målet for indeværende regnskabsår er at åbne over 30 nye butikker og opgradere knap 20 eksisterende butikker til Jysk's nyeste koncept.


Grunden, som Jysk har købt af den spanske, familiedrevne Bertolin Group, er på 274.000 kvadratmeter. Og det nye og moderne distributionscenter skal levere produkter til butikker og direkte til kunder i Spanien og Portugal.


- Vores nye distributionscenter i Almenara bliver næste skridt i styrkelsen af vores logistiksetup. I november sidste år indviede vi det nyeste distributionscenter i Ungarn, og vi er i øjeblikket ved at tegne endnu et i Holland. Takket være vores fortsatte vækst er vi nødt til at investere i mere logistikkapacitet, så vi fortsat kan levere vores gode skandinaviske tilbud til vores kunder, siger Ole Thomsen, der er EVP Logistics hos Jysk.


Ny arbejdsplads til 250 medarbejdere
Det nye distributionscenter vil komme til at ligne det, der i øjeblikket er under planlægning i Holland, som vil omfatte to højlagre og flere ramper til lastning og losning af lastbiler. De to højlagre vil have ca. 150.000 pallepladser til produkter. Taget vil blive udstyret med solpaneler, der kan levere energi til bygningerne.


Derudover vil bygningerne omfatte kontorlokaler til hovedkontoret for Jysk Spanien og Portugal. I alt forventer Jysk, at distributionscentret og hovedkontoret bliver ny arbejdsplads for omkring 250 medarbejdere. 


I dag beskæftiger Jysk 1.400 medarbejdere på tværs af både Spanien og Portugal med 128 butikker i Spanien og 25 butikker i Portugal.
 
Det nye distributionscenter forventes at stå færdigt i 2027/28. Indtil da fortsætter det nuværende distributionscenter og hovedkontor i Cheste vest for Valencia som hidtil.


Hvad står EVP for:
  • EVP står for Employer Value Proposition. Man kan læse mere em EVP hos jobdanmark.dk, der er en del af JFM (Jysk-Fynske Medier) - klik her:








Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Rederikoncern fragtede mere gods og flere passagerer i april
- Aalborg-virksomhed kører ud med syv-akslet vogntog
- Vejdirektoratet vil teste støjreducerende asfalt fire steder i landet
- Politiet kontrollerede 130 tunge køretøjer - halvdelen udenlandske - og skrev 39 sager
- Vognmand er daffet hjem til Herfølge med fire-akslet asfalttiptrailer
- Fejedreng blev lastvognsmekaniker - og vinder af pris
- Fribredden over Lillebælt bliver reduceret et par uger i maj
- Vognmand tog to-akslet trækker med sig til Møn
- Tiderne skifter - maskiner i Limfjordshavn skifter til el
- Nyt samarbejde skal hjælpe flere tunge el-køretøjer ud på vejene
- Landets veje lægger asfalt til mange køer
- En tredie færge over Øresund sejler mod en elektrisk fremtid

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst