Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Projektlastoperatør flytter afdeling fra Danmark til Norge

Fredag 13. januar 2023 kl: 09:29
Af: Redaktionen

Projektlastoperatør flytter afdeling fra Danmark til Norge
Afdelingsleder Stig Rich Pedersen har været hos Tschudi Logistics siden august 2021.

Den norske transportvirksomhed, Tschudi Logistics, der startede i 2006 og har hovedsæde i Oslo, flytter sin Aarhus-afdeling til Norge. Afdelingen har fungeret som selskabets interne chartering og fungeret som et logisk-ben til at støtte af Tschudi Logistics projektlogistikteam med at levere løsninger til søfragt

Flytningen, der sker på grund af strukturelle ændringer, betyder, at den nu hidtidige Aarhus-afdeling er flyttet ind ved siden af Tschudi Groups hovedkvarter i Oslo.


Tschudi Group oplyser, at Stig Rich Pedersen bliver afdelingsleder, og at han vil trække på sin erfaring og knowhow fra over 20 år i den maritime og logistiske branche.


- At have en intern charteringafdeling giver os en stærk konkurrencefordel. Vores omfattende netværk af skibsejere og den korte kommandovej gør vores team i stand til at levere fleksible løsninger - hurtigt. Vores eneste formål, som in-house befragtningsafdeling, er at støtte vores medarbejdere i at finde den rigtige tonnage på det rigtige tidspunkt, så slutkunden får den bedst mulige løsning hver gang, siger Stig Rich Pedersen.


Stig Rich Pedersen har været hos Tschudi Logistics siden august 2021. Han har udfyldt rollen som landechef for den norsk baserede projektlogistikafdeling foruden at være en del af charteringafdeling i Aarhus.


- Jeg har arbejdet med charteraktiviteter i mange år, så for mig var denne rolle et naturligt næste skridt i min karriere, og jeg er virkelig taknemmelig for den tillid, muligheder og udfordringer, der ligger forude. Tschudi er en familieejet norsk virksomhed, og at centralisere vores charteringafdeling tættere på vores hovedkvarter vil naturligvis skabe bedre synergier på tværs af Tschudi Group og vores forskellige shipping- og logistikaktiviteter, siger han videre.


Sammenlignet med andre transportformer er søfragt oftest mere priseffektivt, pålideligt og miljøvenligt, samtidig med, at det stadig giver adgang til landområder, når man kombinerer forbindelser med indlandstransportmuligheder såsom vej-, jernbane- og flodpramme.


Tschudi Group har fokus på et levere en end-to-end logistikløsning til alle transportformer, men selskabet leverer også tjenester til skibsledelse gennem Tschudi Ship Management.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Seks meldes døde
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Containerskib sejler bro ned
- Skibe, der transporterer offshore-personale, bliver omfattet af ny international sikkerhedsstandard
- Kli­ma­re­gu­le­ringen af den globale skibsfart tager små skridt fremad
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Rederi-koncern med islandske rødder lancerer rute uden om Frankrig
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- 31-årig anholdt i sag om indsmugling af 300 kg kokain
- Havneatlas giver overblik over danske erhvervshavne
- Havn melder sig ind i erhvervsorganisation

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst