Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Lastbilsælger udvikler løsning til udvendig opbevaring af handsker og træsko

Onsdag 30. november 2022 kl: 09:55
Share  


Af: Redaktionen

Lastbilsælger udvikler løsning til udvendig opbevaring af handsker og træsko

Hvor gør du af dine arbejdshandsker og træsko under kørslen? De fleste chauffører kender udfordringen med arbejdshandsker, der lugter af dieselolie og træsko, der sviner på gulvet i førerhuset. Derfor ender begge dele som regel på det øverste indstigningstrin, inden chaufføren sætter sig ind bag rattet

Nu har Carsten Lykke, der står bag Lastbilmægleren udviklet et "kombineret handskerum og skotøjsæske”, som direkte giver lastbilchauffører i de nye DAF XG- og XG+-modeller en både praktisk, effektiv, vandtæt og elegant løsning til sikker opbevaring af både arbejdshandsker og træsko uden for førerhuset.


- Jeg har i samarbejde med en glasfiberspecialist udviklet et skræddersyet opbevaringsrum til både handsker og træsko til montering i den øverste trinkasse i førersiden, fortæller Carsten Lykke og fortsætter:


- Med denne løsning slipper chaufføren for først at lægge handskerne i det store, udvendige opbevaringsrum og derefter at stige ind i bilen og sætte træskoene løst på det øverste trin. Og bagefter slipper han for, at træskoene falder ned i den nærmeste vandpyt, hvis han ikke lige rammer rigtigt, når han vil tage dem på igen.


Lastbilmæglerens enkle men geniale løsning kan både monteres på de nye DAF XG og XG+-modeller, som Carsten selv leverer fra nye, samt leveres til andre lastbilforhandlere og opbyggere for eftermontering. Ved eftermontering medleveres en skabelon til markering af udskæringen i det øverste panel, så udskæring og pasform bliver perfekt, og behovet for efterfølgende lakreparation elimineres. Selve opbevaringsrummet er støbt i glasfiber og overfladebehandlet med gelcoat, så det kan støbes fast i det øverste panel under førerdøren. Det leveres umalet, da gelcoaten giver en modstandsdygtig og rengøringsvenlig overflade.

Klik venligst

© Copyright 2023 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Prisstigninger får vognmænd til spare endnu mere på brændstoffet
- Lastbilchauffør kørte galt - påhængsvogn rev sig løs
- Fordæk på lastbil sprang - 500 meter autoværn blev ødelagt
- Tre-akslet tip-trailer rummer 31 kubikmeter i kassen
- Højesteret afviste konfiskation af leaset lastbil
- Understøttelsen bliver forhøjet de første tre måneder
- Norsk pakkefirma vokser i Danmark
- Med udgangen af januar er det slut med gratis indgang til transportmesse
- Forhandlere og medarbejdere blev prist
- Fire ud af fem varebiler udløste sager hos politiet
- Transportministeren fik læst og påskrevet - og en elektrisk køretur
- Tre tiltalte er blevet dømt for at smugle narko i møbeltransporter

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst