Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Transport- og logistikvirksomhed henter 315 millioner euro i kapitalindskud

Onsdag 22. januar 2020 kl: 11:37
Share  


Af: Redaktionen

I et stærkt konkurrencepræget logistikmarked gennemførte transport- og logistikvirksomheden Scan Global Logistics A/S, der har hovedsæde i Kastrup på Amager, i slutningen af 2019 en succesrig refinancieringsrunde. De første positive resultater af indsatsen er blandt andet den strategiske erhvervelse af Pioneer International Logistics i Australien, der blev afsluttet 15. januar

Refinansieringen inkluderede en forudgående positiv kreditvurdering fra S&P. Denne rating følger flere år med meget solide økonomiske resultater kombineret med en række nye initiativer hos Scan Global Logistics A/S såsom etablering af en speciel e-handelsvirksomhed med fokus på end-to-end løsninger rettet mod e-handel og e-tailers, hvilket har skabt positiv opmærksomhed og interesse fra både kunder og investorer.


- Hele processen har været ekstremt interessant. Vi modtog en meget god kreditvurdering fra S&P - og måske endnu mere interessant lykkedes det os at skaffe kapital svarende til 215 millioner euro med en mulighed for at øge dette til 315 millioner alt efter behov og performance - udstedt i obligationer, siger Allan Melgaard, der er koncernchef hos Scan Global Logistics, og fortsætter:


- Fra vores perspektiv er dette en klar indikation fra de internationale investorer, om at de ser Scan Global Logistics som en interessant virksomhed, de tror vil fortsætte med at vokse og spille en vigtig rolle i logistik- og forsyningskæden i de kommende år, og at vi samlet set betragtes som en sund investering. Med et stærkere økonomisk fundament, og kapital til rådighed til at udvide, stræber vi efter at øge vores globale fodaftryk og tilbyde endnu bedre muligheder for vores kunder.


Ifølge Scan Global Logistics A/S er det også interessant set fra et kundeperspektiv, da logistik fortsætter med at vokse som en strategisk forretningsparameter, og nye tendenser peger mod supplychain-partnerskaber som en stadig mere væsentlig faktor. Noget, som Scan Global Logistics A/S allerede er anerkendt for.


Scan Global Logistics har alle intentioner om at fortsætte væksten og med ny investeringsklar kapital har Scan Global Logistics mulighed for at følge op på de senere års opkøb som IQS Group i Tyskland, IC Logistics i Danmark og Macca Logistics SARL i Afrika . 


Derudover åbner Scan Global Logistics A/S  nye kontorer i lande som Østrig, Holland, Belgien, Tyskland og Myanmar med den klare ambition at blive en virkelig global logistikudbyder i de kommende år.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Postkoncern sælger svensk datterselskab
- Udenlandsk lastbil havde hash med til Løsning
- Det første letbanetog er på vej til Odense - med lastbil
- Lastbil-koncerns danske selskab opnår højeste certificering inden for teknisk support
- Transportorganisation går fra en til to mand i Bruxelles
- Medarbejdere skal videreuddanne sig
- Transportorganisation søger ny politisk chef
- Spærproducent har fået ny trailer med udtræk
- Håndholdt mobilsnak er bandlyst - men distraktionerne kan være mange
- Minister sætter fokus på dansk trafiksikkerhed under FN-konference
- - Det skal igen være trygt at færdes i trafikken
- Klip får bilister til at droppe mobilen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst