Klik venligst

  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Flere jule-færger på Kattegat blev en kundesucces

Fredag 10. januar 2020 kl: 15:30
Share  


Af: Redaktionen

Hen over julen satte Molslinjen som et forsøg fire hurtigfærger ind på de travleste juledage, hvilket blev godt modtaget af Molslinjens kunder. Rederiet kan konstatere, at flere end nogensinde tog vandvejen til jul. Succesen får Molslinjen til at holde frekvens og kapacitet på Kattegat højere end normalt i januar

Normalt i årets første måneder er der to hurtigfærger til at betjene ruten mellem Aarhus og Odden. Men på baggrund af succesen med ekstra færger i julen 2019 er der  sat tre af katamaranfærger ind på ruten. Lige som i de travleste juledage er det hurtigfærgen Max, som egentlig sejler mellem Rønne og Ystad, der tager en ekstra tørn på Kattegat.


- Vi testede markedet med fire færger i de travleste juledage, og det blev taget rigtigt godt imod af vores gæster, som gav os den største juletrafik i Molslinjens historie. Det har givet os blod på tanden, så vi nu fortsætter med at holde kapaciteten højere end normalt, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.


Fordi hurtigfærgen Max kunne sættes ekstra ind på præcis de tidspunkter, hvor gæsterne ønskede at rejse, så steg juletrafikken med 12 procent i forhold til sidste år. 88 procent af alle tilgængelige billetter på den ekstra hurtigfærge blev solgt til julerejsende.


- Frekvens og pris afgør folks rejsemønstre hos os. Derfor tøver vi heller ikke med igen at sætte Max ind som ekstra færge fra på mandag 13. januar 2020, siger Jesper Skovgaard.


For folk med et ønske om en tur på tværs af landet har de tre færger flere fordele. Flere færger giver øget fleksibilitet med flere muligheder for at komme af sted.


- Og så har det også den konsekvens, at turene simpelthen bliver billigere. Vi har en dynamisk prisstruktur, så når der er flere pladser at vælge imellem, så falder prisen tilsvarende, siger Jesper Skovgaard.


Hurtigfærgen Max er den mindste af rederiets i alt fem hurtigfærger. Den sejler som udgangspunkt og sammen med Express 1 på ruten mellem Ystad og Rønne. Færgerne Express 2, Express 3 og Express 4 sejler på ruten mellem Odden og Aarhus.


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Økonomisk ekspertgruppe kommer med forslag til udfasning af hjælpepakker
- Åbn grænserne eller forlæng den økonomisk hjælp
- Miljøzoner kræver partikelfiltre - køretøjsejere får direkte besked
- Smitterisikoen er stor på transportområdet
- Jobcentre og a-kasser genåbner og sætter gang i den aktive beskæftigelsesindsats
- Fynsk miljø-virksomhed får ny ejer
- Privat uddannelsesinstitution sender første hold faglærte lastbilchauffører ud på vejene
- Transportøkonomisk forening har fået ny formand
- Polske mænd havde stjålne cykler med i lastbilen
- Arbejdsgiverorganisation genvælger bestyrelse
- Politiet udskrev knap 1.500 bøder til cyklister og knallertkørere
- Motorfærge har fået rotorsejl

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst