Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Bæredygtig bus-pris gik til den samme for tredie gang

Mandag 21. oktober 2019 kl: 14:18
Share  


Af: Redaktionen

Iveco Bus kørte fra årest busudstilling i Brixelles med en pris, som den italienske busproducent også kørte hjem med i både 2019 og 2018. Prisen “Sustainable Bus of the Year 2020” blev tildelt Iveco Bus i intercity-kategorien med bussen Iveco Crossway Natural Power

Bæredygtig bus-pris gik til den samme for tredie gang
Bussen, der havde premiere sidste år på Autocar Expo i Frankrig, har på grund af sine gode egenskaber vundet indpas hos udbydere af kollektiv transport.


Sidste år vandt Iveco Bus prisen “Sustainable Bus of the Year 2019” med sin Crealis In-Motion-Charging, mens det i 2018 var med bussen Iveco Crossway Le Natural Power.


Iveco Crossway Natural Power er udstyret med seneste generation af Iveco’s Cursor 9 NP-motor og har CNG-tankene integreret i taget.


Den har samme tilgængelighed, passagerkapacitet og bagageplads som dieselversionen. Med en samlet kapacitet på 1.260 liter (fire tanke a 315 liter) har bussen en rækkevidde på op til 600 km og er kompatibel med både hurtig eller langsom påfyldning. Cursor 9 NP-motoren leverer 360 hk, hvilket er det samme som dieselversionen.


Indvendigt er en højde på minimum to meter og bagagehylder.


Crossway NP, der fås i en 12- og en 13-metersmodel, samt i versionerne LINE- og POP, er et alternativ for regioner og kommuner, der ønsker at levere transportløsninger, der er forenelige med projekter for energiomstilling. Den er 100 procent biogaskompatibel og kan dermed komme op på en CO2-reduktion på 95 procent i forhold til tilsvarende busser, der kører fossilt brændstof.


Juryen bag 'Sustainable Bus Award' består af syv repræsentanter for forskellige europæiske tidsskrifter, nærmere betegnet Autobus (Italien), Mobilités Magazine (Frankrig), Busfahrt (Tyskland), OV-Magazine (Holland), InfoBus (Polen), Infotrucker (Rumænien)Carril Bus (Spanien). 


I udvælgelsen fokuserer den på tværgående bæredygtighedsprincipper, og herunder især evnen til at skabe et positivt image af køretøjet hos offentligheden. Flere forskellige aspekter tages i betragtning, såsom sikkerhed, komfort, støjniveauer, komponenternes genanvendelighed og producentens generelle engagement i bæredygtighed. I sin afgørelse fremhæver juryen bag “Sustainable Bus Award” også den brede vifte af alternative løsninger, der er tilgængelige for intercity-segmentet.


- Med denne pris som 'Sustainable Bus of the Year 2020' bekræfter vi vores position. Ved at tildele titlen til vores Crossway Natural Power har jurymedlemmerne anerkendt dens kvaliteter og blåstemplet det valg, som mange operatører allerede har gjort siden dens lancering ved at vælge denne bus, sagde Stéphane Espinasse, der er Iveco Bus’ Brand Leader under prisceremonien, der blev afholdt under Busworld i Bruxelles i sidste uge.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Tysk busproducent kørte hjem med Coach of the Year 2020-trofæet
- Svensk busproducent kører batteri-busser ind i programmet
- Svensk busleverandør vil overføre succes til bus-området
- TUR’s bestyrelse har fået to nye medlemmer
- Hybridfærge skal sejle med sejl - rotorsejl
- Scandinavisk flyselskab indsætter nye luftbusser
- Kattegatkomitéen styrker formandskabet
- Fjernbussen standser ved pendlerplads
- Region sætter penge på sporet
- Fælles kundetilfredshedsanalyse for kollektiv transport er offentliggjort for anden gang
- Fagforening får godt 200.000 hjem i faglige sager
- Arbejdsskadesager gav 58.624 kroner i oktober

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst