Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Nye kontor- og lagerfaciliteter ligger over 14.000 kilometer fra hovedsædet

Onsdag 7. juni 2023 kl: 13:40
Af: Redaktionen

Nye kontor- og lagerfaciliteter ligger over 14.000 kilometer fra hovedsædet

Blue Water-koncernen, der har hovedsæde i Esbjerg, har fået nye kontor- og lagerfaciliteter godt 14.000 kilometer væk - i Papua Ny Guinea nord for Australien. Fra de nye faciliteter vil Blue Water tilbyde sine logistikløsninger til globale kunder, der opererer i området

Blue Water vil med udvidelse i Papua Ny Guinea vise sit engagementet i at servicere kunder samt vækst og udvikling i regionen. Med ekspertise indenfor kapitalkrævende industrier som minedrift, infrastruktur, vind, solenergi samt olie og gas er Blue Water velpositioneret til at forsyne Papua Ny Guinea med løsninger, der kan udvikle disse områder i Australien, hvor Blue Water åbnede sin projektdivision i 2021.


Blue Water vil servicere eksisterende, globale kunder i Papua Ny Guinea med fuldt ud operationel oplagring i Port Moseby for at tilbyde pålidelige logistikløsninger. 


- Vi er glade for at bringe en Blue Water-løsning til Papua Ny Guinea for at forsyne vores eksisterende kunder fra hele verden med en pålidelig logistikpartner i regionen, siger Steven Lofaro, der er Blue Water's regionale direktør i Oceanien.


De nye kontor- og lagerfaciliteter ligger ved Lae Tidal Basin tæt på de store transportruter og logistikhubs. Blue Water har ansat et erfarent og professionelt team på stedet og er dermed klar til at tilbyde kunderne en bred vifte af logistikløsninger - herunder spedition, toldgodkendelse og oplagring.
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Stort trafikknudepunkt og ladepark ved Aalborg er klar til brug
- Færre unge mistede livet i trafikken
- Norsk postkoncern har sat flere fossile lastbiler til side
- Nye lamper skal kaste lys over havneterminaler
- Distributionsvirksomhed i Fredericia er gået konkurs
- Tip-trailer har speciel beklædning på bund og sider
- Fredag 14. juni 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Logistikcenter i Jönköping er taget i brug
- To bekendtgørelser skrives sammen
- Kokainkartel er optrevlet efter anholdelser i Spanien
- De lette kørste frem med 61
- Forskellem mellem nummer et og to er 43

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst