Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Tysk transportkoncern samler de nordiske markeder

Onsdag 22. marts 2023 kl: 11:07
Af: Redaktionen

DB Schenker samler de nordiske markeder i Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige i et nyt koncept - Cluster Nordics - med Petteri Nurmi som administrerende direktør med ansvar for over 6.000 medarbejdere

DB Schenker, der er en af verdens store transport- og logistik-virksomheder, oplyser, at den nye organisationsstruktur træder i kraft 1. april.
Strukturændringen skal ruste selskabet til fremtiden, hvor mange multinationale selskaber ser de nordiske lande som et integreret marked.


DB Schenker's Cluster Nordics direktør, Petteri Nurmi, der er fra Finland, begyndte sin karriere hos DB Schenker for omkring 25 år siden. Han har siden 2018 været administrerende direktør for DB Schenker i Finland. Cluster-ledelsen er rekrutteret udelukkende med erfarne ledere fra DB Schenkers egne rækker og vil rapportere direkte til Petteri Nurmi.


- Med den nye struktur i nord styrker vi DB Schenkers position på det europæiske og globale markedet, og vil strømliner vore processer for at imødekomme kundernes forventninger bedre, siger Helmut Schweighofer, der er administrerende direktør i Region Europe hos DB Schenker.


- Dermed er vi afhængige af et velprøvet og svært erfarent team, som vil levere top-ydelser til vore kunder under ledelse af Petteri Nurmi, siger Helmut Schweighofer videre.


Han takker samtidigt Knut Eriksmoen, der ind til 31. marts er administrerende direktør i DB Schenker Cluster Norway, for hans bidrag til virksomheden i de 18 år, han har været hos DB Schenker.


Knut Eriksmoen har besluttet at forlade DB Schenker med udgangen af marts.


DB Schenker Cluster Nordics kombinerer de lokale selskaber i Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige, vil beskæftige over 6.000 mennesker og få en omsætning på knap 3 milliarder euro. 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- De fem svenske havne i EU's TEN-T net bevarer deres status
- EU's transportnetværk er blevet revideret
- Aarhus Havn får EU-støtte til etablering af landstrøm til containerskibe
- Færgerederi har fået ny administrerende direktør
- Maskintrailer skal køre nordenfjords - og andre steder
- Del af Limfjordshavn bliver midlertidigt militært område
- 2023-resultat hos blomstertransporttør blev 85 procent mindre end året før
- Transportkoncern opnåede et mindre bruttoresultat med øgede markedsandele
- Vognmand i Vamdrup valgte city gardintrailer med en enkelt aksel
- Spørgsmål om overimplemetering bliver afgjort efter sommerferien
- Beløbsgrænse spænder ben for danske transportvirksomheder
- EU har skærpet sanktionerne mod Rusland og Belarus

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst