Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Tysk transportkoncern samler de nordiske markeder

Onsdag 22. marts 2023 kl: 11:07
Af: Redaktionen

DB Schenker samler de nordiske markeder i Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige i et nyt koncept - Cluster Nordics - med Petteri Nurmi som administrerende direktør med ansvar for over 6.000 medarbejdere

DB Schenker, der er en af verdens store transport- og logistik-virksomheder, oplyser, at den nye organisationsstruktur træder i kraft 1. april.
Strukturændringen skal ruste selskabet til fremtiden, hvor mange multinationale selskaber ser de nordiske lande som et integreret marked.


DB Schenker's Cluster Nordics direktør, Petteri Nurmi, der er fra Finland, begyndte sin karriere hos DB Schenker for omkring 25 år siden. Han har siden 2018 været administrerende direktør for DB Schenker i Finland. Cluster-ledelsen er rekrutteret udelukkende med erfarne ledere fra DB Schenkers egne rækker og vil rapportere direkte til Petteri Nurmi.


- Med den nye struktur i nord styrker vi DB Schenkers position på det europæiske og globale markedet, og vil strømliner vore processer for at imødekomme kundernes forventninger bedre, siger Helmut Schweighofer, der er administrerende direktør i Region Europe hos DB Schenker.


- Dermed er vi afhængige af et velprøvet og svært erfarent team, som vil levere top-ydelser til vore kunder under ledelse af Petteri Nurmi, siger Helmut Schweighofer videre.


Han takker samtidigt Knut Eriksmoen, der ind til 31. marts er administrerende direktør i DB Schenker Cluster Norway, for hans bidrag til virksomheden i de 18 år, han har været hos DB Schenker.


Knut Eriksmoen har besluttet at forlade DB Schenker med udgangen af marts.


DB Schenker Cluster Nordics kombinerer de lokale selskaber i Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige, vil beskæftige over 6.000 mennesker og få en omsætning på knap 3 milliarder euro. 
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Sværlasttrailer er blevet hentet til Djursland
- Fire-sporet vejtunnel i København skal repareres for betonskader
- Tysk lastbilproducent har fået bestillinger på 700 elektriske lastbiler
- Hastigheden på motorvejene er faldet
- Befordringsfradrag og skattefri kørselsgodtgørelse er hævet for 2024
- Kvinde kørte ind i en modkørende lastbil
- Norske myndigheder ændrer praksis og skifter fra bøder til gebyrer
- Vognmands- og transportorganisationer er utilfredse
- En vaskehal kan bygges på pladsen på tre dage
- Fire-akslet trailer har både gående gulv og automatisk rullepresenning
- App skal styrke fællesskabet i transportbranchen
- Sådan har prisen på dieselolie udviklet sig siden 2022

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst