Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Sjællandsk lastbilforhandler bliver en del af større organisation

Torsdag 29. september 2022 kl: 11:01
Share  


Af: Redaktionen

- Med sammenlægningen er det vores ambition at samle og udvikle de kompetencer, der er nødvendige for at stå godt rustet til fremtiden, så vi fortsat kan levere en nærværende og topprofessionel kundeoplevelse. Samtidig bliver der bedre mulighed for at investere i vores medarbejderes udvikling og trivsel, så vi i fremtiden står endnu stærkere sammen for hinanden og vores kunder. Sådan lyder det fra Volvo Danmark A/S i forbindelse med, at Konkurrencerådet har godkendt, at Volvo Danmark A/S overtager aktierne i Titan Lastvogne A/S

- Vi er utrolig glade for, at handlen nu er godkendt. Først og fremmest glæder vi os til at byde Titan-medarbejdere velkommen i Volvo Truck Center. Det er i høj grad deres viden og erfaring, vi investerer i, siger Peter Ericson, der er administrerende direktør i Volvo Danmark A/S.


- Sammen deler vi passionen for at holde vores kunder godt kørende, og nu samler vi kræfterne for at levere en endnu bedre kundeservice, nu og i fremtiden, hvor blandt andet den grønne, digitale og tekniske omstilling stiller nye krav til vores kompetencer. Samtidig vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke direktør Jens Juel Jeppesen i Titan Lastvogne for det mangeårige gode samarbejde, og ønske ham al held og lykke fremover, siger Peter Ericson videre.


Jens Juel Jeppesen peger i forbindelse med salget på, at kvalitet og kundeforståelse har været en væsentlig del af Titan's succes, som han med stolthed ser tilbage på. 


- Jeg er sikker på, at vores kompetente og engagerede medarbejdere vil bidrage stærkt til det fremtidige Volvo Truck Center, siger han.


Indledningsvis vil Volvo Truck Center og Titan Lastvogne fortsætte med at operere som i dag. Kunder og leverandører vil fortsat møde de samme kontaktpersoner, og fortsat kunne komme i de nuværende afdelinger. Arbejdet med at integrere de to virksomheder vil strække sig ind i 2023. Handlen, som bringer Titan Lastvogne ind i gruppen af Volvo Truck Centre, går formelt i gennem ved årsskiftet.


Sammenlægningen omfatter Volvo Trucks & Buses og Renault Trucks salgs- og eftermarkedsaktiviteter, inklusive medarbejdere i Titan Lastvogne's fire afdelinger i henholdsvis Ringsted, Solrød, Holbæk og Nr. Alslev.
Volvo Trucks og Renault Trucks repræsentationen vil fortsætte i Volvo Truck Center-regi fra de fire nuværende fire afdelinger under Titan Lastvogne.
Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Færge- og fiskerihavn i nordvestvendsyssel bliver knudepunkt for lagring og udskibning af CO2
- City-trailer er hentet til Odense
- Lastbilforhandler og landevejstransportør tester brændstofforbruget ved varierende kørselsopgaver
- Klimaregulering af transportformer bør følges ad
- Elektrisk rugbrød er kåret som Årets Bil i Danmark 2023
- Priser på benzin of dieselolie så sådan ud 21. november
- Dieselolien har i snit kostet 15,64 kroner i 2022
- Elektrisk prototype kørte 475 kilometer på én opladning
- Gardintrailere efter en trækker er vejen frem for Esbjerg-virksomhed
- Tyve tog jernplader fra plads i Allerød
- Dynamiske skilte skal stoppe spøgelsesbilister ved Øresundsbron
- Lastbilsælger udvikler løsning til udvendig opbevaring af handsker og træsko

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst