Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Havn i Østvendsyssel har fået nye medlemmer i bestyrelsen

Fredag 14. januar 2022 kl: 11:17
Share  


Af: Redaktionen

Frederikshavn byråd har udpeget tre nye medlemmer til Frederikshavn Havns bestyrelse. June Menne, John Lamp Henriksen og Flemming Berg Christensen indtrådte i bestyrelsen pr. 1. januar 2022, og udpegningen er gældende for en fire-årig periode. De nye bestyrelsesmedlemmer afløser Jytte Høyrup, Anders Brandt Sørensen og Kenneth Hansen

Bestyrelsesformand Bo Uggerhøj udtrykker i forbindelse med udpegningen af de nye medlemmer en stor tak for et godt og konstruktivt samarbejde med Jytte Høyrup, Anders Brandt Sørensen og Kenneth Hansen og byder samtidig June Menne, John Lamp Henriksen og Flemming Berg Christensen velkommen i havnens bestyrelse og glæder sig til det fremtidige samarbejde.
June Menne, byrådsmedlem:
-
 Jeg har en erhvervsfaglig baggrund. Gennem hele mit arbejdsliv har jeg arbejdet på havnen. Jeg startede ved I.A Larsen og blev siden hen faglært ved Frederikshavn værft/Danyard. Det er ligeledes blevet til nogle år hos Ørskov, og i dag arbejder jeg ved Bjerrefisk. Mit kendskab til havnen kommer helt nede fra maskinrummet, og jeg kender vigtigheden af at fremtidssikre havnen, hvilket også er min forventning i forhold til bestyrelsesarbejdet ved Frederikshavn Havn.


John Lamp Henriksen, byrådsmedlem:
- Jeg er stationsleder på Politistationen i Hjørring, men har indtil 2021 været stationsleder i ni år på Politistationen i Frederikshavn. Jeg har de sidste 17 år drevet selvstændig virksomhed og har på den måde også været tæt på erhvervslivet i Frederikshavn Kommune. Frederikshavn Havn er særdeles vigtig for Frederikshavn, Frederikshavn Kommune og for hele Nordjylland. Det har den været i mange år, og det skal den blive ved med at være gennem fortsat udvikling til gavn for os alle sammen i hele kommunen. Jeg glæder mig til at blive en lille del af dette og til at kunne give et positivt bidrag til en fantastisk erhvervs- og færgehavn. 


Flemming Berg Christensen, medarbejderrepræsentant:
- Jeg arbejder hos Frederikshavn Havn i Havneservice, der varetager vedligeholdelse af havnearealerne og servicering af havnens kunder. Det bliver spændende at følge den udvikling, der er i gang på havnen og også i verden omkring os. Nye måder at bruge eller omdanne vores nuværende energi, samt udnyttelsen af de ressourcer vi har, så de ikke går til spilde. Jeg glæder mig til at følge hele processen - fra visionerne og til at føre dem ud i livet på kajerne og molerne, så Frederikshavn Havn forsat kan være en del af fremtiden.

Bestyrelsen i Frederikshavn Havn består af:

  • Bo Uggerhøj (formand)
  • Lars Karlsson (næstformand)
  • Leif Pedersen

  • Lotte Rosenberg
Byrådsmedlem
  • June Menne
Byrådsmedlem 
  • John Lamp Henriksen 
  • Medarbejderrepræsentant Flemming Berg Christensen
Klik venligst

© Copyright 2022 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Grøn skattereform sætter skub i elektrificeringen af Danmark
- PtX-produktion på Bornholm er kommet et skridt videre
- Rederier og fagforeninger vil chikane til livs
- Sidste Grønlandsskib sejler fra Aalborg i dag
- Skoleskibet Danmark lægger til i Aalborg og byder på bent skib i Aalborg
- Britisk styrmand fik en dom på halvandet års fængsel efter skibskollision
- Vestkysthavn ser sig selv som aktiv medspiller i stor klimaaftale om havvind i Nordsøen
- Aftale om Planloven imødekommer havnenes interesser
- Britisk styrmand erkender sig skyldig efter skibskollision
- Havn får tank-anlæg med brint
- Chaufførstrejke i Sydkorea påvirker forsyningskæderne
- Lodsvirksomhed ansætter ny økonomidirektør

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst