Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Tysk lastbilproducent trækker bæredygtigt trofæ med hjem til München

Tirsdag 30. november 2021 kl: 11:33
Af: Redaktionen

Tysk lastbilproducent trækker bæredygtigt trofæ med hjem til München

MAN TGX er som trækker med en 510 hk motor blevet kåret som ”Sustainable Truck of the Year 2022”. Det skete ved et arrangement under Ecomondo i Italien

Tysk lastbilproducent trækker bæredygtigt trofæ med hjem til München
Ecomondo er en af Europas førende messer for bæredygtig og cirkulær økonomi. Juryen bestod af førende internationale fagjournalister, som fremhævede MAN TGX 18.510 for at være særligt brændstofsbesparende, effektiv, og miljøvenlig.


Titlen er en af mange internationale priser, som MANs nye truck generation har vundet siden introduktionen i Februar 2020. "Prislisten" rummer blandt andet prisen som ”International Truck of the Year 2021” og designpriser som ”Red Dot Design” og ”German Design Award”.


- Sustainable Truck of the Year 2022-prisen til MAN TGX er en særlig vigtig ny hæder, da den fremhæver vores fokus på miljøvenlige og bæredygtige transportløsninger, der gør vores kunders krævende og hektiske dagligdag, siger Göran Nyberg, der er bestyrelsesmedlem hos MAN Truck & Bus.


Sustainable Truck of the Year-prisen, som i år løber på sit sjette år, blev lanceret af det Italienske magasin ”Vado e Torno”, der har specialiseret sig i bæredygtig transport. Fokus er på bæredygtige innovationer indenfor godstransport på vej, der allerede er tilgængeligt på markedet.


Pris blev uddelt i tre kategorier, sættevognstrækker, distribution og varebil, på baggrund af et detaljeret evalueringskoncept for bæredygtighed og effektivitet. Der tages ikke kun hensyn til reduktion af emissioner, men også andre aspekter af køretøjets påvirkning på miljøet, sikkerheden og livskvalitet samt bæredygtigheden af hele produktionscyklussen. Aspekter af brugerkomfort indgår også i vurderingen. 


Juryen begrundede sin stemme på MAN TGX 18.510 med følgende ord:


"Den seneste generation af MAN TGX har hævet barren for kvalitet og effektivitet. Yderligere raffineret aerodynamik forbedrer luftstrømme til fordel for lavere luftmodstand, hvilket resulterer i brændstofsbesparelser og lavere emissioner. Effektiv fremdrift sikres af den gennemprøvede 12,4-liters motor med 510 hk i kombination med MAN TipMatic gearkassen. Det komfortable og funktionelle førerhus er designet til at få chaufføren til at føle sig hjemme både under kørsel, men også i pauserne".


Her på transportnyhederne.dk har vi også haft muligheden for at testkøre en MAN TGX, som vi også gav rosende ord med på vejen.


Interesserede kan læse mere om vores testkørsel her:

Løven brummer velkommen i sit nye hus

Løven brølede mod vind og vejr - med et plus



Og lidt om brændstoføkonomien her:

Ny lastbilsgeneration sparer op til 8,2 procent brændstof






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst