Klik venligstRedaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Mangelfulde dokumenter får transportkoncern til at indstille transporter ti Storbritannien

Torsdag 14. januar 2021 kl: 21:38
Share  


Af: Jesper Christensen

Den tyske transport- og logistikkoncern, DB Schenker, der er en del af Deutsche Bahn-koncernen, oplever, at dokumenter til ni ud af ti forsendelser ti Storbritannien er ufuldstændige eller mangelfulde. Derfor har DB Schenker besluttet at indstille transporter mellem EU og Storbritannien ind til afsenderne har fået styr på, hvordan de udfylder transportdokumeterne korrekt

DB Schener oplyser, at kun omkring ti procent af de tolddokumenter, der er indsendt til forsendelser hos DB Schenker, og som skal videre ti Storbritannien, har været komplette og fri for fejl. De fleste af dokumenterne er ufuldstændige eller fejlbehæftede - eller begge dele. Fejlbehæftede og mangelfulde forsendelsesdokumenter forsinker transporterne, da de ikke kan komme ind og ud af Storbritannien og dermed heller ikke frem til modtagerne.
DB Schenker oplyser, at alle forsendelser, der er modtaget til videretransport, vil blive leveret så hurtigt som muligt.


DB Schenker opfordrer alle afsendere og modtagere, der er involveret i godstransport mellem EU og Storbritannien, til at gøre brug af de informationstjenester, der tilbydes, og til fuldt ud at overholde de nye toldformaliteter, da det er i deres egen interesse at gøre det. 


DB Schenker peger også på, at de toldfritagelser, der er givet ti en række produkter og varer fremstillet i EU, ikke fritager afsenderne for forpligtelsen til at levere korrekte og komplette tolddokumenter.


DB Schenker er ikke den enste transportvirksomhed, der oplever problemer med transporter mellem EU og Storbritannien på grund af mangelfulde eller fejlbehæftede tolddokumenter.


Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Fredag 26. februar 2021 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Byggeriet af dansk færge i Asien kan følges over hele verden
- - Kvinder kan være mindst lige så gode lastbilchauffører som mænd
- VVM-undersøgelsen af fjordsforbindelse er opdateret
- Hvordan får vi gang i dansk økonomi efter pandemien?
- Bulgarsk registreret lastbil kom til Nakskov med 440 kg hash
- Lastbilbestanden er vokset
- Toldere fandt 23,2 ton kokain
- Svensk producent af tunge køretøjer skal have ny chef
- Der er stadig is på vandet
- Vognmand blev positivt chokeret over sin nye lastbil
- Mini-trans har fået to store

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst