Klik venligst

Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transportkoncern justerer sine priser

Fredag 18. september 2020 kl: 12:26
Share  


Af: Redaktionen

- En af vores målsætninger er at hjælpe vores kunder med at nå deres forretningsmål ved at tilbyde individuelt tilpassede ydelser i forhold til deres behov. Derfor har vi investeret stort i vores internationale netværk, siger Parvinder Tiwana, der er salgsdirektør i DHL Express i Danmark. Forsendelser til og fra Storbritannien for pålagt et særligt gebyr

Parvinder Tiwana peger på, at den årlige prisjustering gør det muligt for DHL Express at videreudvikle virksomhedens infrastruktur og samtidig sikre indførelsen af avancerede teknologier og individuelle leveringsprocesser for at sikre de bedste løsninger for kunderne.


- Den øgede efterspørgsel efter logistikekspertise på grund af nethandlen og de stigende varemængder gør, at vi har investeret kraftigt i fornyelsen af vores flyflåde samt vores globale hub- og gateway-netværk. Disse og fremtidige fremskridt vil også hjælpe os samt vores kunder og partnere med at yde et væsentligt bidrag til at forbedre vores klimaaftryk, siger Parvinder Tiwana videre.


DHL Express tilpasser hvert år sine priser under hensyntagen til inflation, valutaudsving og andre omkostninger, som eksempelvis udgifter i forbindelse med overholdelse af forbedrede regulerings- og sikkerhedsforskrifter. Sikkerhedsforskrifter og forholdsregler opdateres løbende i hvert af de over 220 lande og territorier, hvor DHL Express er tilstede. Prisjusteringerne varierer fra land til land afhængigt af lokale forhold og gælder for alle kunder, hvor kontrakterne tillader det.


Nye priser gælder fra årsskiftet
Storbritannien farvel til EU’s toldunion 31. januar 202 vi udløse yderligere omkostninger af betydeligt omfang for transport- og logistikvirksomheder. 


DHL Express oplyser, at kunderne fra 1. januar 2021 skal betale et gebyr for alle ind- og udgående toldberettigede forsendelser mellem Storbritannien og EU-landene. Med de oplysninger, der er tilgængelige i øjeblikket, vil gebyret blive 2 kroner pr. kg med et minimumsbeløb på 40 kroner pr. forsendelse. DHL oplyser videre, at gebyret justeres, hvis forudsætningerne ændres væsentligt.


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lastvognsværksteder er blevet mere bæredygtige i drift
- EU-Kommissionen bør hurtigt komme med en beredskabsplan for godstransporten
- Fredag 23. oktober 2020 ligger brændstofpriserne på følgende niveau
- Traileren er bygget til bulktransport af fisk
- Postkoncern kørte ud af tredie kvartal med overskud
- Rederikoncern skruer op for forventningen til 2020
- Fire kvinder serverer debat til formiddagskaffen
- Udvidelse af havnen med flest containere tager form
- Lastbiltrafikken mellem øst- og vest er stigende
- Ny terminal og adgangsvej står klar til færgerne over Kattegat
- København-virksomhed etablerer sig i Aarhus
- Postkoncern har skåret sit CO2-udslip ned med 40 procent

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst