Klik venligst

Klik venligst

Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Nørresundby får nyt tankanlæg målrettet tungere køretøjer

Onsdag 16. september 2020 kl: 08:49
Share  


Af: Redaktionen

Circle K inviterer på kaffe til transportsektorens medarbejdere, naboer og andre interesserede i forbindelse med, at virksomheden torsdag åbner nyt tankanlæg på Kystvejen i Nørresundby på den nordlige side af Limfjorden. Der er tale om et moderne såkaldte stand-alone truckanlæg, som er blevet til i samarbejde med Kystvejens Erhvervspark

Idéen med at etablere anlægget på Kystvejen i Nørresundby er et ønske om at hjælpe den tunge trafik på E45 og E39 i Nordjylland. Derudover vil Circle K også kunne sikre transportsektoren adgang til mere klimavenlige drivmidler i fremtiden.


Stand-alone truckanlægget, som er blevet til i samarbejde med Kystvejens Erhvervspark, skal servicere områdets mange transportselskaber og tunge trafikanter og blandt andet tage presset af søster-anlægget på Hadsundvej i Aalborg Øst. 


- Vi har oplevet stærkt stigende aktivitet de sidste år på anlægget i Aalborg Ø, og der var efterhånden kommet så meget trafik, at det gik ud over både tilkørselsforholdene og kundeoplevelsen. Med anlægget i Nørresundby vinder både de, som vil tanke nord for Limfjorden, og de som tanker syd for, siger Senior Manager Kresten Nordborg Jensen fra Circle K.


Sikrer adgang til grønnere drivmidler i fremtiden
Ligesom tankanlægget i Aalborg Ø kan man tanke sin lastbil hurtigt og effektivt. Men det nye moderne anlæg er også klar til fremtiden, da det som udgangspunkt også kan levere mere klimavenlige drivmidler og bidrage til transportsektorens grønne omstilling. 


- Mens privatbilismen nok primært bliver elektrisk, så vil flydende, bæredygtige drivmidler blive en vigtig del af den tunge transports grønne omstilling. Derfor kan dette anlæg nemt kalibreres til at tilbyde mere klimavenlige brændstoffer såsom HVO og methanol. Kort sagt - når sektoren er klar, er vi klar, siger Kresten Nordborg Jensen.


Invitere på kaffe på truckanlægget
I forbindelse med åbningen af anlægget torsdag 17. september inviterer Circle K Danmark alle interesserede til at besøge og se anlægget an og få en kop gratis kaffe mellem 12.30 og 16:30.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- EU-Kommissionen bør hurtigt komme med en beredskabsplan for godstransporten
- Kravet vil forsætte året ud - og sikkert længere
- Fredag 23. oktober 2020 ligger brændstofpriserne på følgende niveau
- Rederikoncern skruer op for forventningen til 2020
- Ny terminal og adgangsvej står klar til færgerne over Kattegat
- Brotrafikken fik et højdepunkt i efteråresferie
- Det er sundere at cykle end hidtil antaget
- Færgekunder får rabatter udbetalt
- Norsk færgerederi skærer ned på grund af corona-restriktioner
- Analyse af Sjællands Odde-Jylland korridorer er gennemført
- Normal-tiden kommer tilbage natten til søndag
- Lyntog stopper kun i Odense på vejen mellem Aarhus og København

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst