Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Vognmand har fået fire nye på tre år

Torsdag 21. september 2017 kl: 12:37
Share  


Af: Redaktionen

Vognmand har fået fire nye på tre år

LL Transport og Entreprenør i Pandrup i det sydvestlige hjørne af Vendsyssel, har snart 45 år på bagsmækken. Fornylig fik virksomhende leveret den fjerde nye Scania inden for de seneste tre år. Virksomheden startede som en vognmandsforretning, men har siden udviklet sig til en alsidig virksomhed inden for containerudlejning, kranarbejde, kloak- og TV-inspektion, anlæg, jord og beton samt levering af grus og andre byggematerialer

Vognmand har fået fire nye på tre år
Virksomhedens mange forskellige aktiviteter kræver en alsidig vognpark, og til den har Scania-forhandleren Stiholt i Aalborg leveret en ny fire-akslet Scania P 450 LB8x4*4-forvogn med lavt placeret førerhus, tandemtræk og styrbar bogieaksel bag trækakslerne. 


Den nye forvogn er opbygget med aftagelig HMF 2620-kran og 24-tons HMF wirehejs samt udrustet med træktøj til kørsel med kærre. Som det fremgår af billederne, er bilen - ud over at være bygget til entreprenørkørsel - også udrustet med beslag til sneplov og udtag til saltspreder, for når der ikke er så travlt i anlægs- og byggebranchen om vinteren, skal den kunne udnyttes til vinterbekæmpelse i det nordjyske.


LL Transport og Entreprenør råder over en blandet vognpark, som foruden Scania også omfatter andre svenske og tyske mærker. Det kan dog være en stakket frist, for chefen i forretningen, Kjeld Hedegård Nielsen, har lavet en gentlemanaftale med lastbilsælger Peter Munkholm hos Stiholt i Aalborg om at ensrette vognparken i retning af Scania.- Vi har gode erfaringer med Scania, vi får kompetent og god service på Stiholts værksted, og vi anser Peter Munkholm for en meget tillidsvækkende og troværdig sælger, siger Kjeld Hedegård Nielsen og fortsætter:

- Vi foretrækker den slags samarbejdspartnere, og når chaufførerne tilmed er glade for at køre Scania, er der jo ingen grund til at lave om på den aftale.
Klik venligst

© Copyright 2021 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Korsør-vognmand kører med dobbeltdæk i nedbyggede trailere
- Truck-center får ny direktør
- Vognmand i Greve får sidste del af ordre
- Vejtransportorganisation har flere modulvogntog på det europæiske vejnet på ønskesedlen
- Transportorganisation genvalgte formand
- International vejtransport-organisation havde citylogistik på dagsordenen
- Nye faciliteter og havneudvikling med bæredygtigt mål skal ruste havn til fremtiden
- Årets første fire måneder ligger over samme periode sidste år
- 324 nye lastbiler over 16 ton blev registreret i april
- Lastbilbestanden er vokset i den tunge ende siden årsskiftet
- Vognmand i Nørresundby kører ud med nyt vogntog
- Facebook-gruppe samler ind til de tre involverede

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst