Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Svensk-dansk postkoncern styrker sine nordiske virksomhed for øget koordinering og vækst

Torsdag 30. marts 2023 kl: 10:53
Af: Redaktionen

PostNord-koncernen, der er ejet af den svenske og danske stat, ændrer sin struktur ved at etablere segmentet "PostNord International", der kommer til at bestå af PostNords tyske logistikvirksomhed, Direct Link, og Worldwide Connect. Samtidig flyttes de danske og svenske TPL-virksomheder til et nyt segment, "PostNord Accelerate", der også kommer til at omfatte PostNord Strålfors. Ændringen gennemføres med virkning fra lørdag 1. april

Opdateringen af koncernledelsesstrukturen gennemføres for yderligere at styrke samarbejdet i den nordiske virksomhed og udnytte vækstpotentialet i internationale importvolumener og i tredjepartslogistikken.


PostNord International vil blive ledet af Peter Kjær Jensen, som også er viceadministrerende direktør i PostNord Group og administrerende direktør for PostNord Danmark, og kommer til at bestå af Direct Link, den tyske logistikvirksomhed og Worldwide Connect.


PostNord Accelerate kommer til at omfatte PostNord Strålfors og tredjepartslogistikvirksomhederne i Danmark og Sverige. Segmentet vil blive ledet af Ylva Ekborn, der samtidig fortsætter som administrerende direktør i PostNord Strålfors.


- Vi ser et stort vækstpotentiale i internationale importvolumener og i vores tredjepartslogistikforretning. Samtidig kan vi se et betydeligt værdipotentiale i PostNord Strålfors. Vi ønsker med øget koordinering og et tydeligere fokus, yderligere at styrke vores nordiske virksomhed og positionere os til at kunne udnytte det potentiale, der er, siger Annemarie Gardshol, der er administrerende direktør og koncernchef i PostNord.


Den nye koncernledelsesstruktur træder i kraft lørdag 1. april 2023 og medfører ingen personaleændringer.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Chaufførmangel blokerer for udvidelser hos halvdelen af Europas vognmænd
- Dårlige bremser førte til betinget frakendelse af førerretten
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Transportvirksomhed i Horsens er kørt i Skifteretten
- Konkursramt transportvirksomhed i Glostrup havde 30 medarbejdere
- Transportfirma i Tilst kørte i knap tre år
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- Politiet tilbageholdt lastbil i Kalundborg

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst