Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Lasse Frimand Jensen er ny bestyrelsesformand i Port of Aalborg

Onsdag 19. januar 2022 kl: 13:30
Af: Redaktionen

Lasse Frimand Jensen er ny bestyrelsesformand i Port of Aalborg

Verdensmål, digitalisering og tiltrækning af internationale virksomheder er højt på dagsordenen hos Lasse Frimand Jensen, der er blevet valgt som ny bestyrelsesformand for Port of Aalborg A/S.

Det er en 35-årig ambitiøs, lokal profil, der for kort tid siden kunne træde ud af bestyrelseslokalet efter dagens konstituerende bestyrelsesmøde og generalforsamling som ny bestyrelsesformand for Port of Aalborg.

Efter otte år med borgmester i Aalborg Kommune Thomas Kastrup-Larsen som bestyrelsesformand er det fra i dag Lasse Frimand Jensen, der står ved roret for en af Nordjyllands centrale vækstmotorer.

Lasse Frimand Jensen indtræder som bestyrelsesformand i en periode præget af stor udvikling hos Port of Aalborg, der gennem mange år har investeret massivt i udvidelser af virksomhedens erhvervsområder i det østlige Aalborg, hvor flere end 100 virksomheder har etableret sig.

Siden 2018 har Lasse Frimand Jensen været bestyrelsesformand i havnens driftsselskab Port of Aalborg Logistics, og han ser meget frem til at tage hul på sin nye rolle:
- Jeg er meget glad for og stolt over, at bestyrelsen har valgt mig som bestyrelsesformand for Port of Aalborg. Jeg ser frem til at forsætte selskabets ambitiøse kurs sammen med direktionen og havnens dygtige medarbejdere, siger den nyklækkede bestyrelsesformand i Port of Aalborg, Lasse Frimand Jensen.

Lasse Frimand Jensen er ud over sin rolle som bestyrelsesformand i Port of Aalborg også gruppeformand for den socialdemokratiske byrådsgruppe. Til daglig arbejder han som teamleder for International House North Denmark – et netværkshus for nordjyske virksomheder, der har brug for at tiltrække og fastholde international arbejdskraft.

Globalt udsyn
Port of Aalborgs udviklingsstrategi, som Lasse Frimand Jensen nu får det overordnede ansvar for at realisere, indebærer blandt andet målsætningen om at bidrage til at skabe 5.000 nye jobs i Aalborg Kommune frem mod 2030. Og som i sit daglige virke i International House North Denmark kommer den nye bestyrelsesformand også her til at kigge uden for landets grænser.

- Målet om de 5.000 nye jobs skal opnås ved fortsat at investere betragteligt i at gøre det endnu mere attraktivt at drive virksomhed i Aalborg, så vi dels styrker vækstmulighederne for kommunens eksisterende virksomheder, og dels tiltrækker nye virksomheder. Herunder også internationale virksomheder, der i endnu højere grad end i dag, skal anse Aalborg, som det ideelle sted i Nordeuropa og Skandinavien at etablere nye aktiviteter, siger Lasse Frimand Jensen.

Port of Aalborg forventer at investere op imod 2 milliarder kroner i perioden 2020-2030, og allerede nu har virksomheden blandt andet igangsat en markant udvidelse af havnens transportcenter. Derudover er den første kajudvidelse i 30 år også ved at blive anlagt.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Formandskabet fortsætter uændret
- Frederikshavn Havn kommer under kommunens ledelse
- Havn på Djursland nåede rekordomsætning for femte år i træk
- Udvidelsesplaner har udløst supplerende miljøkonsekvensrapport
- Stort havvindsudbud kan sikre brændstof til skibsfarten
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Limfjordshavn holdt omsætningen oppe uden Grønlandstrafik
- Skandinavisk CO2-samarbejde er en vigtig brik i etablering af europæisk CO2-infrastruktur
- Gravearbejdet på Femern Bælt-tunnelen er afsluttet
- Skandinavisk samarbejde om CO2-transport og lagring er faldet på plads
- Udledning af scrubbervand fra skibe bliver forbudt i det danske territorialfarvand
- Påsken løftede passagertallet hos rederikoncern

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst