Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Engelsk lastbilfabrik har bygget nummer 100.000

Mandag 19. oktober 2020 kl: 13:05
Af: Redaktionen

Engelsk lastbilfabrik har bygget nummer 100.000
DAF CF/XF lastbil nummer 100.000 fra Leyland Trucks blev en CF 530 "FAT" 6x4.

Lastbilfabrikken Leyland Trucks i byen Leyland i det nordvestlige Midtengland har fornyligt færdigbygget DAF CF/XF-lastbil nummer 100.000. Jubilæumsmodellen blev til en tre-akslet DAF CF 530 "FAT" med træk på begge bagaksler. DAF CF/XF-lastbil nummer 100.000 er en del af en ordre på fire køretøjer, som er bestilt af DAF Trucks Australia. Lastbilen skal snart eksporteres og er specificeret til Australiens tanklastbilmarked

Leyland’s moderne produktionsanlæg har produceret originale DAF-erhvervskøretøjer siden slutningen af 1980'erne. I dag bygger Leyland Trucks den komplette serie af DAF's LF-, CF- og XF-lastbiler i alle konfigurationer. De fleste CF- og XF-lastbiler, der forlader samlebåndet på fabrikken i Leyland, er produceret til markeder med højrekørsel - eksempelvis Storbritannien og Australien. Fabrikken modtog for nylig Queen's Award for Enterprise 2020, da den har øget eksporten med næsten 50 procent i løbet af de seneste tre år.


Et skelsættende øjeblik
- Denne CF/XF lastbil nummer 100.000 produceret på Leyland-fabrikken er en meget vigtig milepæl for Leyland Trucks, sagde Brennan Gourdie, der er administrerende direktør for Leyland Trucks. 


- Storbritannien og Leyland har en stolt tradition for at bygge lastbiler - en tradition, der kulminerer med produktionen af den aktuelle serie af DAF-lastbiler. 100.000 CF/XF lastbiler er et skelsættende øjeblik, som repræsenterer et enestående engagement fra alle her i Leyland og fra hele DAF-organisationen, sagde han videre.








Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst