Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Chauffør fra Viborg Renovation ApS har skåret tomgangskørslen ned til 1,6 procent

Tirsdag 5. juli 2016 kl: 14:00
Af: Redaktionen

Henning Krogh, der er chauffør hos Viborg Renovation, er blevet udnævnt til månedens chauffør på Scania Driver Academy.
Henning Krogh har opnået seks grønne felter i Scanias Performance Evaluation Model, som er det system, Scanias undervisere anvender, når de coacher lastbilchauffører. Systemet beregner en chaufførs score sammenlignet med chauffører i Danmark, som har samme kørsel. Chaufførens kørsel bedømmes på forskellige kategorier, som eksempelvis tomgang og påløb


Chauffør fra Viborg Renovation ApS har skåret tomgangskørslen ned til 1,6 procent
Lastbilchauffør Henning Krogh foran sin Scania R 520.
Henning Krogh, der kører i en Scania R520, har været i et coaching forløb siden november 2014, og han har forbedret sig meget siden starten. 


- Seks grønne felter - fem A'er og et B - er et virkelig flot resultat. Henning Krogh vil dog lige have det sidste B vendt til et A, og det kan han gøre ved at optimere brugen af sin sin cruise control, siger Henning Kroghs coach og underviser på Scania Driver Academy Torben Rasch.


- Det skal nok lykkedes. Han er for eksempel gået fra en tomgangsprocent på 27 procent til 1,6 procent. Og så har han i perioder kørt 500 meter længere pr. liter. Det er godt nok sejt og kræver vilje og positiv indstilling til at ville lære, siger Torben Rasch.


Erling Petersen, der er leder af Scanias udannelsescenter Scania Driver Academy, siger, at Scania kårer "Månedens chauffør" for at fremhæve de chauffører, som gør en ekstra indsats for at at køre mere brændstoføkonomisk og trafiksikkert til gavn for miljøet, pengene og sikkerheden.


Når en vognmand bestiller et coaching-forløb til sin chauffør, tildeles virksomheden en fast coach, der udover at coache chaufføren, hver måned sender en virksomhedsrapport med oplysninger om den enkelte chaufførs resultater til vognmanden. Coachen kontakter chaufføren en gang om måneden for at tale udvikling og forbedringsområder, og vognmanden bliver kontaktet ca. hver tredje måned for at tale om forløbet og de fremskridt, der er sket, samt afklare udfordringer og aftale fremtidige tiltag.


Om Viborg Renovation
Viborg Renovation er en privatejet virksomhed, som primært beskæftiger sig med containerudlejning, indsamling og håndtering af affald fra private og virksomheder, samt levering af sand og grus.










Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Politiet har beslaglagt knap 3.000 køretøjer
- Erhvervsorganisation efterlyser samlet grøn plan for transport i Danmark
- Limfjordshavn holdt omsætningen oppe uden Grønlandstrafik
- Havneby i det vestlige Sverige får et elektrisk ladehub
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- Lastbilleverandører sætter fokus på lastvognsmekanikeruddannelsen under DM i Skills
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Lokal entreprenør skal ombygge motorvejstilslutning ved Taulov
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst