Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Norsk rederi indstiller linie over fjord

Torsdag 21. september 2023 kl: 09:46
Af: Redaktionen

Rederiet Fjord Line, der blandt andet sejler mellem en række norske havne og Hirtshals i Vendsyssel har besluttet at indstille sin færgerute over Oslo Fjorden mellem Sandefjord i Norge og Strömstad i Sverige søndag 29. oktober. Fjord Line forklarer, at ruten mellem Sandefjord og Strömstad ikke understøtter Fjord Lines vision og langsigtede strategi

Fjord Lines langsigtede strategi er at koncentrere forretningen omkring færgeruterne mellem Norge og Danmark. Fjord Line ønsker at udvikle sin forretning med udgangspunkt i turisme/oplevelsesrejser samt tilbyde de bedste kundeoplevelser ombord. 


Samtidig vil Fjord Line fortsat være en central aktør for både persontrafik og godstransport mellem Norge og kontinentet.


Fjord Line har betjent færgeruten mellem Sandefjord og Strömstad med ro/pax-færgen »Oslofjord« siden 2014. Rutens hovedfokus er shopping.


- Vi er nu i dialog med de faglige organisationer og tillidsvalgte samt påbegynder drøftelsesmøder med de af vores medarbejdere, som beklageligvis bliver omfattet af ændringen, siger administrerende direktør i Fjord Line, Brian Thorsted Hansen, der fortsætter:


- Vi takker vores engagerede og loyale medarbejdere for en fantastisk indsats og for at skabe gode kundeoplevelser. En stor tak skal også lyde til alle vores kunder, som gennem årene har valgt Fjord Line, når de skulle rejse eller transportere varer mellem Sandefjord og Strömstad.


Det norske rederi oplyser, at driften af »Oslofjord« i Fjord Line regi vil blive afviklet og at det vurderes, hvordan rederiet kan afhænde skibet.


Fjord Line oplyser videre, at kunder med bookinger til ruten efter søndag 29. oktober vil få deres bookinger refunderet.


Færgen »Oslofjord« hed tidligere »Bergensfjord« og var Fjord Lines eneste færge på ruterne mellem Danmark og Norge. Færgen blev bygget i 1993. 

I dag har Fjord Line tre færger på ruterne mellem Norge og Danmark - de to ro/pax-færger »Stavangerfjord« og »Bergensfjord«, der bruger flydende gas som brændstof og blev taget i brug i 2013  samt hurtigfærgen »Fjord FSTR«, der blev leveret til rederiet i 2021.

Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Bekendtgørelse om tilskud til madspildsorganisationers transportmidler er sendt i høring
- Tysk trailerproducent får ny Country Manager for Skandinavien
- Socialdemokrat fortsætter i EU-Parlamentets beskæftigelsesudvalg
- Landmand skal sidde i EU-Parlamentets transportudvalg
- Lastvognsservice flytter til Nørre Alslev
- Lastbilchassiser fra Holland bliver udvidet med endnu mere plug and play
- Transportfirma i Aabenraa tog tre tiptrailere i nummerorden
- Antallet af konkurser er faldet
- Skattesænkning kan sætte skub i generationsskifte hos vognmænd
- Rederikoncern forventer et mindre resultat
- Belgisk udlejningsvirksomhed har fået den 2.000 fra Holland
- Nyvalgte EU-politikere fra Danmark har fået deres udvalgsposter

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst