Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Lastbilproducent bygger om for at tilpasse sig el-lastbilproduktion

Torsdag 1. juni 2023 kl: 13:51
Af: Redaktionen

Scania flytter produktionen af lastbiler fra Södertälje til Zwolle i Holland og Angers i Frankrig tre måneder hen over sommeren. Det sker som led i en større ombygning af produktionsanlægget i Södertälje, der skal tilpasses produktion af el-lastbiler

Ombygningen har været planlagt længe, og Scanias to produktionsanlæg i Zwolle og Angers øger produktionen i de tre måneder, Södertälje-anlægget er under ombygning. Ombygningen vil derfor ikke have indflydelse på leveringstider på bestilte lastbiler, da produktionen af lastbilerne har fået plads i Zwolle og Angers. Mens ombygningen sker, bliver de relevante Scania-medarbejdere samtidig uddannet i de nye dele af produktionen.
Ombygningen skal ses i sammenhæng med en nyopført batteri-monteringsfabrik i Södertälje, som ligger tæt ved chassis-produktionsfabrikken, hvor serieproduktionen af næste generation af Scanias BEV-lastbiler starter senere på året.
- Den nye BEV-serie har mere end dobbelt så høj batterikapacitet som den første Scania BEV-model. Den har op til 12 års batterilevetid og mulighed for at lade med op til 375 kW, hvilket bidrager til lang rækkevidde. Bilerne kan desuden håndtere op til 64 ton vogntogsvægt, siger salgsdirektør Anton Freiesleben fra Scania Danmark.


Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Stort trafikknudepunkt og ladepark ved Aalborg er klar til brug
- Færre unge mistede livet i trafikken
- Norsk postkoncern har sat flere fossile lastbiler til side
- Nye lamper skal kaste lys over havneterminaler
- Distributionsvirksomhed i Fredericia er gået konkurs
- Tip-trailer har speciel beklædning på bund og sider
- Fredag 14. juni 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Logistikcenter i Jönköping er taget i brug
- To bekendtgørelser skrives sammen
- Kokainkartel er optrevlet efter anholdelser i Spanien
- De lette kørste frem med 61
- Forskellem mellem nummer et og to er 43

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst