Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Shipping-koncern leverede hele pakken med tanke til gas

Mandag 9. december 2019 kl: 10:11
Share  


Af: Redaktionen

Shipping-koncern leverede hele pakken med tanke til gas

I november lossede Blue Water tre store lagertanke i Esbjerg fra skibet »Zuidvliet«. Tankene stod derefter på havnen i Esbjerg, indtil de skulle leveres til en byggeplads i Vejle den følgende uge og indgå som en del af en ny luftgasfabrik. Tankene, som hver måler 26,5 gange 4,8 gange 4,9 meter og vejer 77 ton, blev kørt fra Esbjerg til Vejle på tre på hinanden følgende aftener

Transporten var bestilt af HM Global Projects i Tyrkiet - et internationalt projekttransport- og logistikfirma - og Blue Waters projektafdeling (Energy & Projects) havde sikret ordren. 


- Projektet forløb fuldstændig efter planen og til kundens fulde tilfredshed. I et tæt samarbejde mellem vores stærke teams i projektafdelingen, stevedoring, terminalen og agency-afdelingen fik vi strikket en pakkeløsning sammen, som gjorde, at HM Global Projects kunne bruge Blue Water som totalleverandør på den lokale håndtering og levering i Danmark, siger Kasper Vahlun Junge, der er projektchef  for Energy & Projects i Blue Water Esbjerg. 


- Vi kontaktede Blue Water tidligt i forløbet, da vi ønskede at engagere en professionel og troværdig partner grundet sværhedsgraden i projektet. Gennem hele processen har vi haft professionel støtte med stor viden bag os, hvilket har bekræftet os i vores syn på Blue Water som et professionelt firma. Den løsning Blue Water tilbød var uovertruffen, og det at Blue Water var i stand til at håndtere hele pakken, var afgørende for vores beslutning, siger Hürol Aslan, General Manager, hos HM Global Projects, der mødte Blue Water’s team i forbindelse med losseoperationen i Esbjerg, og tilføjer: 


- Jeg sætter stor pris på Esbjerg-teamets store gæstfrihed i forbindelse med mit besøg.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lastbil ramte fredag en rørledning til cement
- Container-vognmand har fået ny fire-akslet med 460 hk
- Fyns Politi fandt bødepennen frem og noterede 58 sager
- Skånsk havn nåede nye ro/ro-højder
- Containerservice tager fat med to nye kroghejs
- Rederi suspenderer ro/ro-forbindelse
- Minister lægger op til Euro-norm frem for dato-norm
- Ny fransk tre-akslet trækker skal trække ny fire-akslet tankvogn
- Vognmandsforening kommenterer aftale mod social dumping
- Ny brancheforening på shipping-området har fået sin formand
- Vejdirektoratet har spredt mindre salt
- Vognmand medbringer truck til og fra Jelling

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst