Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Bornholmslinjen er klar med næste års fartplan

Onsdag 18. september 2019 kl: 10:50
Share  


Af: Redaktionen

Bornholmslinjen, som drives af rederiet Molslinjen A/S, der fornyligt blev præsenteret for en bod på 101.291,10 kroner på grund af kundernes utilfredshed, er klar med fartplan og priser for 2020. Rederiet fremhæver, at det er en fartplan med flere afgange og med mange billetter til 99 kroner

Bornholmslinjen har været omkring Transport- og Boligministeriet for at få godkendt fartplanen for 2020 for alle tre ruter fra og til  Bornholm. Fartplan indeholder 152 flere afgange end foreskrevet i kontrakten mellem rederiet og Transport- og Boligministeriet.


- 2020 er skudår og det sætter en ekstra dag ind i kalenderen i februar, og så sejler Max ekstra afgange både forår og efterår, hvor vi forventer øget lyst til at besøge Bornholm, siger Bornholmslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.


Med den nye fartplan vil Bornholmslinjen også tilbyde mange billetter til 99 kroner i både lavsæson og i mellemsæson.


- Vi kan konstatere, at de dynamiske priser virker som forventet. Der kommer en del flere gæster til Bornholm, fordi vi kan flytte efterspørgsel til hverdage, og bornholmerne har i gennemsnit rejst billigere end andre fordi Bornholmerne ofte rejser modsat de store rejsedage. Vi er desuden glade for at kunne tilbyde meget billige ture til og fra Bornholm i vintersæsonen. Det vil understøtte de gode kræfter, som vil holde Bornholm åbent hele året, siger Jesper Skovgaard.


Døren til den nye fartplan åbnes for bookinger i løbet af formiddagen torsdag 19. september. Når fartplanen er tilgængelig, vil der stadig være manuelt arbejde med at få opdateret fragt-erhvervets faste pladser på især Rønne-Køge ruten, så der vil gå nogle timer, før bookingen af fragt er mulig, oplyser Bornholmslinjen.


Fartplanen vil også afsløre, at afgangene til Sassnitz fortsætter hele året, og så vil især campisterne og campingpladserne finde godt nyt i fartplanen, som indeholder betydeligt billigere billetter til campisterne omkring weekenderne på Rønne-Køge ruten.


Interesserede kan læse mere om den nævnte bod her:

Molslinjen får bod for kunders utilfredshedKlik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Postkoncern sælger svensk datterselskab
- Udenlandsk lastbil havde hash med til Løsning
- Det første letbanetog er på vej til Odense - med lastbil
- Lastbil-koncerns danske selskab opnår højeste certificering inden for teknisk support
- Transportorganisation går fra en til to mand i Bruxelles
- Medarbejdere skal videreuddanne sig
- Transportorganisation søger ny politisk chef
- Spærproducent har fået ny trailer med udtræk
- Håndholdt mobilsnak er bandlyst - men distraktionerne kan være mange
- Minister sætter fokus på dansk trafiksikkerhed under FN-konference
- - Det skal igen være trygt at færdes i trafikken
- Klip får bilister til at droppe mobilen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst