Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Transportministeren besøger Silkeborg og Viborg kommuner

Mandag 2. september 2019 kl: 10:34
Share  


Af: Redaktionen

De to midtjyske kommuner, Silkeborg og Viborg, får mandag besøg af transportminister Benny Engelbrecht (S) og Venstres transportordfører Kristian Pihl Lorentzen, når de sammen med blandt andre de to kommuners borgmestre skal drøfte kommunernes udfordringer på vej- og jernbaneområdet

Transportminister Benny Engelbrecht og Venstres transportordfører Kristian Pihl Lorentzen besøger flere centrale punkter for den trafikale infrastruktur i Silkeborg og Viborg kommuner.


- Jeg har set frem til i dag, hvor jeg har fornøjelsen af at besøge de to midtjyske kommuner og høre om deres trafikale udfordringer sammen med Venstres transportordfører. Som lokalvalgt har Kristian Pihl Lorentzen en god indsigt i området, og derfor ser jeg frem til, at vi når vi sammen med kommunernes borgmestre skal se og opleve noget af den vej- og jernbaneinfrastruktur, som er vigtig for ikke alene de to byer og kommuner, men for hele landsdelen, siger transportminister Benny Engelbrecht.


De to politikere skal blandt andet besigtige jernbaneoverskæringen og Ans Bro i Silkeborg Kommune sammen med borgmester Steen Vindum (V). På den anden side af kommunegrænsen venter borgmester i Viborg Kommune Ulrik Wilbek (V) og en drøftelse af kommunens trafikale udfordringer med blandt andet Rute 26, Midtjysk Motorvej, Den Midtjyske Cykelstjerne og rejsetiden mellem Viborg og Aarhus.


- En god infrastruktur i Midtjylland er afgørende ikke alene for de pågældende kommuner, men for hele landet. Derfor glæder det mig, at transportministeren har takket ja til invitationen til dette feltbesøg, så vi sammen kan få en god dag i det midtjyske med nogle konstruktive drøftelser af de udfordringer, som kommunerne står over for på transportområdet, siger Venstres transportordfører Kristian Pihl Lorentzen.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Tip-traileren har overbygning
- Produktchef skal have fokus på e-mobilitet
- Bro over Limfjorden skal renoveres
- Energiselskab mærker stigende efterspørgsel efter bæredygtig dieselolie
- Afgifter på drivhusgasser er kernen i at nå målene
- Fakta om aftalen mellem DI og 3F Transport
- 40.000 arbejdere på transportområdet har fået ny overenskomst at tage stilling til
- Lastbilchauffør fra Kroatien blev idømt fængelsstraf ved retten i Herning
- Opbygger var med til at vinde udbud og har leveret to opbygninger
- Nystartet vognmand kører ud med 650 nye heste
- Direktør i dansk vognmandsorganisation får britisk hædersbevisning
- Biogaslastbiler giver erfaringer til fremtiden

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst