Klik venligst

  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Lastbiler kan klargøres og synes om lørdagen

Mandag 17. juni 2019 kl: 16:45
Share  


Af: Redaktionen

Lastbiler kan klargøres og synes om lørdagen
Værkstedet hos Kudsk & Nissum er klar til at tage imod lastbiler til klargøring og syn den første lørdag hver måned.

Der er ingen grund til at spilde kostbar tid i hverdagen, hvis tingene kan klares en lørdag. Det er der enighed om mellem transportfirmaet Kudsk & Nissum i Vojens og LB Bilsyn, der har base i Padborg og synshaller i Kolding, Tønder, Aabenraa og Vojens. Fra mandag 1. juli gør de det muligt at få klargjort og synet lastbiler om lørdagen en gang om måneden

- Vi har aftalt med LB Bilsyn, at både de og vi holder åbent den første lørdag i hver måned. LB Bilsyn laver pladssyn hos Kudsk & Nissum på Tingvejen 40 i Vojens, hvor vi så samtidig holder lørdagsåbent på værkstedet. Det betyder, at vognmænd både kan få klargjort lastbiler og efterfølgende synet dem, uden at køretøjerne skal trækkes ud af den normale hverdagskørsel, siger driftsleder og medindehaver af Kudsk & Nissum A/S, Morten Kudsk.


Lastbiler skal køre på hverdage
Hos LB Bilsyn ser medindehaver Lars Nielsen frem til den nye lørdags-service for de tunge køretøjer.


- Hele ideen er naturligvis, at vognmændene skal have deres køretøjer ud at rulle på hverdage og tjene penge. Bilsynet kan vi klare en lørdag, hvor bilen nok alligevel står stille. Og mekanikerne på Kudsk & Nissums lastbilværksted er samtidig klar til at tage sig af eventuelle småskavanker, siger Lars Nielsen.


- Vi bemander værkstedet efter behov, og så må vi se, hvad behovet bliver. Det får vi en fornemmelse af på forhånd, fordi vi kører med forudgående tidsbestilling på værkstedet. Dermed kan vi sørge for, at vi har det nødvendige mandskab klar. Vi tror på, at vi kan gøre hele synsprocessen mere fleksibel og dermed hjælpe kunderne til ikke at bruge kostbar køretid på hverdage, siger Morten Kudsk.


Blandt de første
Lars Nielsen og hans kompagnon, Brian Hansen, var med i den første bølge, da Statens Bilinspektion for 15 år siden blev afløst af private synshaller. Siden har LB Bilsyn synet tusindvis af såvel små som store biler, motorcykler og scootere. 


Som transportfirma har Kudsk & Nissum over 70 år på bagen. Lastvognsværkstedet har været en del af virksomheden i godt og vel et kvart århundrede med både service og vedligehold samt klargøring forud for bilsyn. Firmaet har tillige ekspertise i specialopbygninger på entreprenørkøretøjer.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Uafklaret skilsmisse udløser bekymring på transportområdet
- Dansk eksport og arbejdspladser skal have støtte til at holde kursen
- To energi-øer er en del af første del af klimahandlingsplan
- CO2-regningen for affald skal ned
- Transportkoncern i Skive viste fremgang i 2019
- Vognmand i Skjern tipper med trailer fra Hedensted
- Vejdirektoratet udlægger 156 kilometer mindre klimabelastende asfalt
- Transportkoncern afbryder samarbejdet med direktør
- Køge-vognmand kører med kærre fra Jylland
- Lastbilproducent præsenterer nye racerlastbiler
- Dispensation for krav om uddannelse af varebilschauffører bliver forlænget
- Handelsfirma fra Esbjerg leverer to tip-trailere i Herlufmagle

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst