Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Modulbaseret undervisning skal hjælpe maritime iværksættere og nye medarbejdere

Fredag 5. oktober 2018 kl: 14:14
Share  


Af: Redaktionen

Med støtte fra Den Danske Maritime Fond sætter Danske Maritime gang i et nyt projekt, som skal undersøge behovet og mulighederne for et nyt modulbaseret undervisningsforløb for maritime iværksættere, der er et væsentligt fokusområde i Vækstplanen for Det Blå Danmark

Projektet vil blive gennemført med inddragelse af relevante aktører i branchen og skal tilvejebringe den nødvendige viden for at udvikle modulbaseret undervisning til maritime iværksættere på et velfunderet grundlag. Det skal samtidig sikre, at allerede eksisterende viden i Det Blå Danmark anvendes der, hvor det er muligt og giver mening. Og tanken er, at det også skal komme nye medarbejdere i det Blå Danmark til gode.


Et uddannelsesprojekt for både nye og etablerede spillere
For mange både iværksættere og nye medarbejdere i Det Blå Danmark kan branchen fremstå som en sort boks med egne regler, procedurer, sprogbrug og netværk. Uvidenheden bliver en hæmsko for især iværksættere med en ny teknologi og løsninger, som kunne skabe gode markedsmuligheder i den maritime verden. Det ønsker Danske Maritime at være med til at ændre på.


- En af fordelene ved at gøre undervisningen modulbaseret er, at det gør det muligt at målrette undervisningen til den enkelte virksomhed eller medarbejder, siger Jenny N. Braat, der er administrerende direktør i Danske Maritime.


- Dermed vil det det også være muligt at sammensætte moduler til brug i onboarding-forløb for nye medarbejdere i Det Blå Danmark, siger hun videre.


Det Blå Danmark vil selv løfte opgaven
Det er et klart ønske fra parterne bag projektet - Danske Maritime, Danske Rederier og Den Danske Maritime Fond - at undervisningen i høj grad kan varetages af branchen selv.


- Det vil være til fordel for deltagerne på forløbene, men samtidig vil det også langt bedre kunne bidrage til at opbygge et værdifuldt videnskatalog i Det Blå Danmark, på peger Jenny N. Braat.


Projektet, der med hjælp fra Den Danske Maritime Fond nu kan realiseres, udgør forarbejdet til selve undervisningen og munder ud i en analyserapport, som forventes at foreligge i begyndelsen af næste år. Rapporten skal danne grundlag for fase to, hvor ønsket er, at det konkrete, modulbaserede undervisningsforløb kan udvikles og realiseres.
 


Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Den globale shippingindustri advarer mod handelsbarrierer
- Formanden for Danske Havnevirksomheder fortsætter
- Rederier kræver en effektiv håndhævelse af svovlgrænsen
- Udlænding forsøgte sig som narkosmugler
- Rederi-koncern nåede op på en højere omsætning og overskud
- Færgerederi vil sejle forrest inden for bæredygtig søfart
- Maritim virksomhed i Vendsyssel skal levere fire generatorsæt til ekspeditionsrederi
- Hurtigfærge sejlede ind i sejlbåd
- Dansk styrmand har mistet livet i Holland
- Færgerederi vil fastholde en del af trafikken over Femern Bælt
- Færgerederi klager over tysk myndighedsgodkendelse af Femern-tunnelen
- Dansk rederi med ro/ro-speciale åbner ny rute

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst