Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Svensk-Dansk postkoncern skal have ny direktør i Sverige

Torsdag 7. december 2023 kl: 13:38
Af: Redaktionen

Mathias Krümmel forlader PostNord og dermed sin stilling som administrerende direktør i PostNord Sverige og medlem af koncernledelsen. Mathias Krümmel har været ansat i PostNord siden 2000 og har gennem årene haft flere ledende stillinger i PostNord. Han har siden 2021 været administrerende direktør i PostNord Sverige

Ylva Ekborn, som i dag er chef for PostNord Accelerate og administrerende direktør i PostNord Strålfors, bliver konstitueret administrerende direktør i PostNord Sverige. Ylva Ekborn har været medlem af PostNords koncernledelse siden 2018. Annemarie Gardshol, administrerende direktør og koncernchef i PostNord, bliver konstitueret chef for PostNord Accelerate. Lisbet Karlsson, som i dag er landechef for PostNord Strålfors Sverige, bliver konstitueret administrerende direktør og koncernchef i PostNord Strålfors. Ændringerne træder i kraft 6. december 2023.


- Jeg har arbejdet sammen med Mathias i mange år og vil gerne takke ham for hans værdifulde bidrag til PostNord, siger administrerende direktør og koncernchef i PostNord, Annemarie Gardshol.


Hun fremhæver, at den strategi, PostNord har vedtaget, og den organisationsændring, der med et klart fokus på forretningen er gennemført i Sverige under Mathias Krümmels ledelse, har lagt et solidt fundament for fremtidig vækst og lønsomhed på det svenske marked. 


- Befordringspligten omfatter den vigtige opgave at modtage og omdele post i hele landet, i overensstemmelse med kvalitetsmål. Vi arbejder videre med vores nordiske strategi og med at udvikle virksomheden til gavn for vores kunder i Sverige og hele Norden, siger Annemarie Gardshol.


Der er indledt en proces med henblik på at udpege en permanent administrerende direktør i PostNord Sverige.
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Fire-akslet trailer har både gående gulv og automatisk rullepresenning
- App skal styrke fællesskabet i transportbranchen
- Sådan har prisen på dieselolie udviklet sig siden 2022
- Fredag 23. februar 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Tysk transportkoncern med speciale i transport af flydende produkter udskifter 165 trækkere
- Ny fabrik skal udvinde nye ressourcer fra gamle dæk
- Rekordmange personer rejste over Øresund i 2023
- Lastvognstog med 25 ton ophængte skinker spærrede tilkørsel til motorvej
- Puljemidler skal bruges til at bekæmpe vejstøj
- Tre-akslet kærre er opbygget med hejs og skørter
- Beregner fra færgeselskab viser fordele ved færgen
- Selskabet, der ejer grunden til jorddeponi, er på vej i betalingsstandsning

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst