Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Leverandør af store og små køretøjer er på transportmesse med tre stande

Fredag 21. april 2023 kl: 09:29
Af: Redaktionen

Leverandør af store og små køretøjer er på transportmesse med tre stande

Ejner Hessel A/S, der er autoriseret forhandler og serviceværksted for bilmærkerne Mercedes-Benz, Renault, Dacia, Ford og Smart, er til stede på årets transportmesse i Herning på tre stande, hvor selskabet udstiller varebiler, lastbiler og trailere

Som noget nyt på dette års transportmesse udstiller Ejner Hessel et endnu bredere udvalg af varebiler til erhvervslivet. Mercedes-Benz varebiler har i mange år været godt repræsenteret, men i år udstilles også varebiler fra Ejner Hessel's øvrige to mærker Renault og Ford. Fokus er på at vise de nyeste varebiler, særligt de elektriske eVan i alle størrelse samt de specielle løsninger og behov, de forskellige modeller tilgodeser. 


- I år vil vi gerne give de besøgende på vores messestand en anderledes oplevelse og vise nogle af de varebilsløsninger, som sjældent står i vores showroom. Man kan blandt andet opleve en topmoderne ambulance bygget på en Mercedes Sprinter og vores helt nye Hessel CoffeeVan, som er en unik elektrisk EQV med indbygget barista kaffemaskine og vinkøleskab, siger Signe Pedersen, der er marketingansvarlig for erhvervsbiler.


- Alle besøgende skal være velkomne til at kigge forbi og få en god kop kaffe ved vores CoffeeVan og hænge ud i vores lækre loungeområde, hvor det også er muligt at tage en kamp ved vores bordfodbold eller være med i konkurrencen om at blive kåret som messens dygtigste håndværker til at slå søm i, siger hun videre.


Hvis en varebil ikke stor nok ti at dække ens transportbehov, kan man besøge Ejner Hessel Trucks's stand, som på Transport 2023 har endnu større fokus på den grønne omstilling og Mercedes-Benz’ elektriske lastbiler. 


Fremtidens lastbiler kører på el 
Udviklingen af elektriske lastbiler kører derud af og på Transport 2023 er det muligt både at opleve, eActros, eEconic og eCanter. Er det ikke nok at se på, er det også muligt at prøvekøre, hvordan det er at sidde bag rattet i en elektrisk lastvogn i den store eActros. 


- Vi glæder os utrolig meget til at deltage i årets Transportmesse i Herning. Der er altid en helt kanon stemning, og det er hyggeligt at netværke, hilse på samarbejdspartnere, kunder og potentielle kunder i branchen. Man kan sige at Transportmessen er vores branches festdage. Det er tre dage med spændende sparring, netværk og nye input fra transportsektoren, siger Andreas Frydkjær, der er salgschef for Mercedes-Benz lastbiler hos Ejner Hessel. 


Ejner Hessel varebiler holder til i Hal C, mens Hessel Trucks er at finde i Hal D. 


Klik venligst

© Copyright 2023 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Norsk rederi indstiller linie over fjord
- Dansk leverandør af intelligente transportløsninger er blevet opkøbt af engelsk firma
- Kran kom hurtigt i brug
- Øresundrederi sejler ind i fremtiden med nyt navn
- Havneselskab med tre havne havde fremgang i første halvår
- Fire-akslet tip-trailer er leveret med kornpose
- Lovforslag skal åbne for 34-meter lange vogntog på vejen mellem Aarhus og Høje Tåstrup
- Bilforhandler i Herning udvider sit sortiment med store lastbiler
- Organisation ønsker ulykker med grisetransporter kortlagt
- Fire-akslet tip-trailer får udgangspunkt på Falster
- Grisetransport brød i brand på motorvej E45 ved Aarhus
- Opkøb af Middelhavsrute følger strategien hos dansk rederi-koncern

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligstKlik venligst