Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Ny direktør for fyns trafikselskab træder til 1. marts

Tirsdag 31. januar 2023 kl: 09:39
Af: Redaktionen

Trafikselskabet FynBus’ bestyrelse valgte fredag at følge indstillingen fra et enigt ansættelsesudvalg og tilbyde Rasmus Bach Mandø stillingen som ny direktør for FynBus. Dermed får FynBus en ny direktør med god erfaring fra og med den kollektive trafik


Ny direktør for fyns trafikselskab træder til 1. marts
- Vi er rigtig glade for at ansætte en ny direktør, som vi fra første dag er sikre på, kan bestride det vigtige job som kollektiv trafiks førstemand på Fyn og Langeland, siger bestyrelsesformand Morten Andersen og fortsætter: 


- Med Rasmus i spidsen for vores dygtige organisation har vi sat et godt hold til at forsætte arbejdet med at styrke og udvikle FynBus. 


Rasmus Bach Mandø kommer fra en stilling som stabschef for Klima- og Miljøforvaltningen i Odense Kommune, hvor han gennem flere år har haft ansvaret for den overordnede mobilitetsplanlægning og dermed også for den kollektive trafik. Det er derfor en gammel kending af FynBus, som nu sætter sig i direktørstolen, og som allerede er helt bekendt med de aktuelle problemstillinger i den kollektive trafik.


- Jeg ser frem til at fortsætte mit arbejde med mobilitet og kollektiv trafik. Det er en meningsfuld og samfundsvigtig opgave. Jeg kender FynBus rigtig godt og glæder mig til, sammen med dygtige kollegaer, at tage fat i udfordringerne og mulighederne i den kollektive trafik på Fyn og Langeland. Det er helt sikkert en spændende og udfordrende opgave, som kun kan lykkes ved tæt og godt samarbejde med kommuner og region, siger Rasmus Bach Mandø.


Rasmus Bach Mandø, der afløser FynBus tidligere og nu pensionerede direktør Carsten Hyldborg, tiltræder stillingen som direktør onsdag 1. marts 2023.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Mangel på mekanikere og reservedele påvirker togdriften i det sydlige Jylland
- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Antallet af togrejser steg i årets første to måneder
- Passagerer tilbage til busser og tog er emnet på høring på Christiansborg
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Tur i pirattaxi på få kilometer kostede en del tusinde kroner
- Fredag 12. marts 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Rutesektor har fået ny næstformand
- 32 kilometer spor skal bane vejen for hurtigere tog på Lolland
- Nye løsninger skal få flere passagerer i den kollektive trafik
- Fremtidens kollektive transport er kommet tættere på i Nordjylland
- Regionale buslinier i Hovedstaden skifter til el-drift

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst